Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

broń dwuręczna

(1/2) > >>

Jemich:
Bardzo proszę o pomoc. Wypróbowałem wiele kombinacji klawiszy, ale nie znalazłem takiej, dzięki której można zrobić obrót dookoła siebie bronią dwuręczną. Jak go zrobić?

metez:
Aby zrobić to musisz dusić - ctrl + strzałka do góry. Kiedy on będzie kończył pierwszy atak dusisz jeszcze raz strzałkę do góry i tak do skutku. Ale jeszcze jest jedna rzecz, żeby zrobić obrót trzeba być mistrzem broni dwuręcznej. Minimum to 60% walki bronią dwuręczną.  

YanCo:
Wyucz się umiejętności władania bronią dwuręczną,jeżeli chcesz wykonywać obroty bronią to przytrzymaj prawy przycisk myszy potem klawisz jak byś szedł do przodu i na końcu lewy przycisk myszy:)

Dementor:
Obrót można zrobić mając minimum 60% jedno- lub dwuręcznej. Na nizszym skilu bedze tak fajnie skakał z jednoręcznom a z dwuręcznom to jakoś tak fajnie pchnie.

Dzid:

--- Cytat: Jemich ---Bardzo proszę o pomoc. Wypróbowałem wiele kombinacji klawiszy, ale nie znalazłem takiej, dzięki której można zrobić obrót dookoła siebie bronią dwuręczną. Jak go zrobić?
--- Koniec cytatu ---

Jeżeli ci chodzi o gothic 3 to nie wiem czy można, na pewno trzeba mieć Duży oręż 3.
Wyuczy cię tego Hogar w klanie wilka. Spróbuj klikać cały czas szczurkiem (myszką)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej