Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Jak się wam podobały smoki?

<< < (10/13) > >>

Krypto:
Patrząc na datę wydania gry można sądzić iż smoki zostały stworzone całkiem nieźle. Nie odrzuca mnie jakoś ten efekt ich ognia i jego odrzucanie nas, gdyż same smoki zostały bardzo dokładnie stworzone z najmniejszymi szczegółami, mają fajne głosy no i wielki plus za żywioły. Tylko że lodowy smok ziejący ogniem na swoje zimne posłanie...
Jednakże nie wyszło twórcom to poruszanie się... Stoją w miejscu na dwóch łapach, zieją ogniem, nagle skaczą w bok i znowu to samo... To jest poruszanie się tak jak postaci w czasie walki na miecze czy próba siedzenia na ogromnym kaktusie?

None:
Na mnie nie małe wrażenie wywarł Smok-Ożywieniec, naprawdę nieźle go skonstruowali. Jeżeli chodzi o smoki z GD to lodowy smok, sam nie wiem dlaczego ale jakoś mi się jego legowisko spodobało jak i on sam. W ogóle smoki w GD nie są złe i wszystkie przypadły mi do gustu.

Hevk:
Mi w Smokach nie podobało się to że pokazano je jak zwierzęta, a nie jak potężne magiczne istoty... A co do ulubionego smoka, to kamienny. Był umieszczony w mojej ulubionej miejscówie, w GI jak i GII. I ta jaskinia w której był z wybitą dziurą ;D.

lord_mud:
Bardzo fajnie jeśli chodzi o ich wygląd, charakter, role w fabule i lokacje w których są (legowisko kamiennego wymiata), ale jeśli chodzi o walkę no to tutaj niemałe rozczarowanie. Sprowadza się do przywołania potworów które zrobią swoje, lub użycia jakiegoś potężniejszego czaru ofensywnego w przypadku maga.

Selena:
Trochę już upłynęło od mojej gry w gothica, więc nie potrafię wymienić ulubionego, bo każdy miał w sumie swój charakter, niemniej według mnie były ciekawym urozmaiceniem :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej