Strefa pomocy > Gothic
gildie
magnat:
do jakiej gildii warto się przyłączyća do jakiej nie:grin: i dlaczego,do jakiej najłatwiej a do której najtrudniej i która jest najbardziej opłacalna swoją odpowiedź jak możecie uzasadnijcie
Dementor:
Trudno się z toba dogadac-jakiś dziwny styl pisania. Ale do rzeczy, najłatwiej jest dołączyć do Nowego Obozu, wystarczy pohandlować zielem i zanieść listę od Iana do Laresa i potem do Diego. Otr, cała sztuka. Najtrudniej-może nie najtrudniej, ale po równo-Bractwo-Stary Obóz. Misję w bractwie nie są takie łatwe, w Starym też nie. Wybór należy do Ciebie.
Airyx:
Zgadzam się z Dementorem, również wg. mnie najłatwiej jest dołączyć do NO, robiąc dokładnie tak jak mówi. można też poprosić Mordraga ze SO żeby nas zaprowadził do Laresa (wiąże się z tym zadanie od Thorusa). W SO trzeba powykonywać sporo różnych misji dla Cieni, a co do Bractwa, to tylko raz się do nich przyłączałem, ale pamiętam że też trzeba byc chłopcem na posyłki dla guru. Hej, Dementor? Czy my właściwie odpowiadamy sensownie? W końcu pytanie jest o gildie, a nie obozy.... Chociaż, zależy jak na to patrzeć.
Dementor:
Co, e hehehe, spox Airyx, nie martw się-wszystko jest dobrze. Skoro ktoś chce dołaczyć do obozu, to należy wymienić ich "wady i zalety". Nasze posty są więc w pełni usprawiedliwione
magnat:
dzieki za odpowiedź a ze mną jest łatwo się dogadać tylko źle sformułowałem pytanie
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej