Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Arcania: Gothic 4 - Fakty/Informacje

<< < (9/25) > >>

Paweł I:
Ja mam nadzieje że Gothic 4 będzie hitem.I szkoda że nie będzie Bezimiennego,ale kto wie może będzie.

user no. 11627:

--- Cytat: czechu1 w 29 Listopad 2008, 21:49:21 ---Też liczę na to że Gothic 4 będzie hitem szkoda tylko że bez Bezimiennego. Mogli by mu porządnie przywalić w łeb żeby wszystko zapomniał albo oddać do niewoli asasynów ale niech to będzie ten sam bohater.

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: Paweł I w 29 Listopad 2008, 22:24:45 ---Ja mam nadzieje że Gothic 4 będzie hitem.I szkoda że nie będzie Bezimiennego,ale kto wie może będzie.

--- Koniec cytatu ---
Co wy z tym Bezimiennym? Szczerze mówiąc, to mi to nawet nie przeszkadza, że go (chyba) jako głównego bohatera nie będzie. Osobiście przez te wszystkie części zdążył mi się "przejeść", więc taka zmiana na pewno urozmaici zabawę. Wracając do gry, mam nadzieję, że ludzie ze Spellbound staną na wysokości zadania i zrobią coś naprawdę oryginalnego i klimatycznego, choć w dzisiejszych czasach będzie to trudne.

Robben:
http://gothic.gram.pl/news.php?id=266

--- Cytuj ---Owszem, tak jak już wcześniej było wiadomo, w grze pojawia się Bezimienny znany z poprzednich części, tym razem jednak jest on królem, który w celu zjednoczenia królestwa najeżdża na jedną z wysp świata gry.

--- Koniec cytatu ---
Będzie Bezimienny i o tym wiadomo już od dawna.

Król-Czarnoksiężnik:
Do czasu premiery nic nie może być pewne.Moim zdaniem gra może być albo hitem albo szitem.Zresztą to nie będzi część tej samej sagi , która kończy się razem z końcem trójki.Nowi twórcy mają pare dobrych pomysłów , ale czy dotrzymają swoich obietnic ?

truebezi:
Bardzo dobrze zrobili, że nie wydadzą gry w 2009 r.Może w końcu doszli do jakiś konstruktywnych wniosków. :lol: Niech  produkt końcowy będzie w miarę dopracowany ( w sumie co to za Gothic bez bugów  ;D ) bez potrzeby wgrywania setek patchów bez których nie da się zrobić nie których zadań, czy wyuczyć się niektórych umiejętności. Pora wziąć się w garść panowie, po porażce z dodatkiem i zacząć myśleć o graczach, którzy wyczekują na utęsknioną grę. Ciekawi mnie tylko kiedy wydadzą Arcanie, bo nic konkretnego jeszcze nie wiadomo.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej