Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Arcania: Gothic 4 - Fakty/Informacje
Ekipa Gothic4Center:
Chodzi mi o ten wywiad! Zamieszczony został bez zgody autora i bez odpowiedniego napisu.
Najlepsze jest to że wszystkie linki do naszej strony podane tutaj, automatycznie zmienia na gothic.gram.pl...
Proszę skasować post Kirgo bo łamie on nasze prawa autorskie.
Ekipa Gothic4Center.
Serail:
Zaraz, a więc chodzi o ten wywaid? No dobrze, możemy go usunąć, ale w takim razie czemu na mnie nakapowaliście gram.pl. Wszystko co złe, to Serail? Rozumeim, że głód w Somali i wojna w Gruzji to też moja wina? Mogliście skontaktować się z nami i usunęlibyśmy to bez zbędnej szopki. A po drugie, to jestem ciekaw kto kryje się pod tym nickiem "Ekipa Gothic4Center". Cesc? Crisis? A może ktoś inny?
Członek ekipy Tawerna Gothic.
Ekipa Gothic4Center:
Nie muszę informować Cię o tym kto "kryje" się pod tym nickiem. Po prostu skasuj wywiad. "Nakapowałem" na ciebie bo zamiast skasować ten wywiad to ty jeszcze o jakimś podniecaniu gadasz. Usuń to bez zbędnych paplanin. Dobrze?
Ekipa Gothic4Center
Serail:
Dobrze, usunę go ponieważ wywaid ten i tak nie wnosił nic do tematu i tylko miejsce zajmował. Myślę, że temat zakończony.
McSloniu:
Z tego co tu pisze to Gothic 4 ma być super, pozostanie to co w G3 było dobre (np. muzyka) a zmienione to co było kiepskie (np. walka). Dużo dałbym za możliwość jazdy i walki konno. Chciałbym też aby na mapie znalazły sie wyspy takiego typu jak Jarkendar z NK ale bez starych cywilizacji tylko jakieś plemiona dzikusów. Tez by to było fajne no nie? PRZECZUWAM ÂŻE GOTHIC 4 WSTRZÂĄÂŚNIE ÂŚWIATEM!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej