Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Arcania: Gothic 4 - Fakty/Informacje
Robben:
--- Cytat: Vellos w 30 Kwiecień 2010, 17:22:21 ---A jakie jest zakończenie w dodatku..???Bo jeszcze nie grałem.....
--- Koniec cytatu ---
Bezi zostaje królem Myrtany.
None:
Co do okładki to wygląda dobrze. Dobrze też że będzie nowy system walki oraz rozdziały. W GIII natomiast nie było rozdziałów a walka orężem nie była zbyt zachwycająca. Również duży plus za grafikę. Grafika w Arcanii wygląda naprawdę dobrze i potwory są bardziej realistyczne nie licząc grafiki w GIII.
Marcinox:
Gothic 4 mam nadzieję, że wyjdzie w Polskiej wersji, prawda? Czy brak planów co do wydania tej gry w Polsce?
Elrond Ñoldor:
O kurwa, w tym miesiącu w szok wprawiło mnie wiele rzeczy, ale to przechodzi ludzkie pojęcie.
Niemniej jednak postanowię Ci pomóc kolego. Zacznijmy od chłodnej logiki. Gothic, Gothic 2, Noc Kruka, Gothic 3, Zmierzch Bogów - wszystkie te tytuły bez problemów, w pełnej wersji polskiej, no może z lekkim opóźnieniem, trafiły na półki polskich sklepów.
A więc czemu tejże części miało by nie być u nas?
Głupio zabrzmiał twój post. Tak jakby Polska była zadupiem cywilizacyjnym, gdzie nie ma internetu, jeździ się dorożkami, a dziecko na oczy nie widziało nigdy pomarańczy.
bemol05:
Na gry-online pojawił się beta-test Arcanii http://www.gry-online.pl/S022.asp?ID=6874. Niestety autor ma mieszane uczucia co do gry. Wygląda na to, że może to być spory zawód (chociaż można się było tego spodziewać).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej