Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Montera - Mam Max 96 Reputacji
huBerto^:
lol ja w kejp dan mam 100% tyllko ;p ja gram po stronie buntownikow to nie wiem jaka to strona nie chce mi się sprawdzac chce poprostu w monterze mieć 100% i mi styka ;] ale poporstu chce nabic 100 a mam 96 i nie wiem jak więcej nabic :/ bo mam doslownie chyba wszystko!
PS. Ludzie kur... nie offtopujcie mi tu ja tu o monterze a wy mi o kejp dan gadacie ...
Grubil:
To jednak musisz wyzwolić miasto inaczej rady nie dasz.
Mantos:
Pobierz poradnik do Gothic'a tam masz wszystkie questy
YanCo:
Resztę punktów reputacji w Monterze można zdobyć przez wykonanie zadania dla orka który jest kowalem.Musisz mu przynieść 4 bryłki rudy jeśli bez jego wiedzy zabierzesz niewolnika i nie będziesz miał czym za niego zapłacić:)
Sudri:
Tak jak mówi YanCo. Jeżeli jesteś buntownikiem, wykonuj również poboczne questy dla orków, ponieważ rośnie dzięki temu resp, a twoje relacje i pozycja u buntowników nie słabnie.
[ Jak Mantos powiedział, poradniczek do ściągnięcia, zapewne o czymś zapomniałeś, sam nie jestem pewny, czy da się mieć 100% bez rewolucji, jeżeli nie - tylko rewolucja, tak czy siak, opcje zostały przedstawione, wystarczy je sprawdzić, innych nie ma - Zhai ]
Nawigacja
Idź do wersji pełnej