Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Pomoc

(1/2) > >>

Byakugan:
Kto mi pomoże?
Robię komiks i muszę wymyślić nazwę dla organizacji:)
Otóż członkowie tej organizacji (bohater będzie jej członkiem) wędrują po wioskach i miastach szukając zleceń. Może to być polecenie przynieś/zanieś lub zabicie bestii/człowieka albo nawet ukraść coś.
I tu jest problem.Jak nazwać tą organizacje? Myślałem o Czatownikach lub Smoczych Najemnikach ale nie wiem czy nazwa się przyjmie.
A jakie są wasze propozycje?

P.S Jeśli Admin uważa że to spam to niech pisze na PW lub GG :)
P.S2 Proszę nie kasować tematu dopóty nie usłyszę zarzutów :)

Medivth:
ÂŁowcy Nagród?

Wydaję mi się, że można to było załatwić za pomocą Gadu-Gadu z Twoimi znajomymi, nie koniecznie z internetu, a jeżeli żaden z nich by Ci nie pomógł, wtedy pisać na Forum, chyba, że tak postąpiłeś.

Pozdrawiam, Medivth

Serail:
Czy na tym forum administracja chociaż raz usunęła twój temat, tak dla żartów, albo bez podania powodu? Myślę, że nie.A moja propozycja, to "pakerzy z białojeży", a tak naprawdę Gildia wojowników, albo coś w tym stylu.

Gorion:
Myślę, że łowcy nagród czy gildia wojowników to zbyt pospolite nazwy.
Według mnie to powinno być coś bardziej orginalnego np. "Bezio i spółka".

Medivth:

--- Cytuj ---Myślę, że łowcy nagród czy gildia wojowników to zbyt pospolite nazwy.
--- Koniec cytatu ---
Może i są... Jeżeli ma to być coś naprawdę oryginalnego, to trzeba samemu to wymyślić, na co nie każdego stać, nieprawdaż? Równie dobrze, można znaleźć jakąś dobrą nazwę w innym języku, najlepiej łacinie, warunek musi być jeden - wyraz nie używany, albo rzadko spotykany.

--- Cytuj ---Według mnie to powinno być coś bardziej orginalnego np. "bohater gry i spółka".
--- Koniec cytatu ---
To zależy - czy ma być to komiks potratowany "na serio", czy też ma być to zwykła parodia,

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej