Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Modelarstwo

(1/2) > >>

Julian:
Co myslicie o modelarstwie jesteście modelarzami?????/
Jeżeli jesteście to temat dla was Ja jestem modelarzem i lubie to ponieaż jest to fascynujące i zajmujące kilka dni

INNOS Z WAMI
ADANOS ZA WAMI
BELIAR PRZED WAMI

flake:
Lubię modelarstwo, jeżeli tak można nazwać to co robię. Chodzi mi o sklejanie modeli samolotów :-) Jestem początkującym w tej dziedzinie i niektóre modele wychodzą lepiej, inne gorzej...ale niemniej jednak to super zabawa! Szkoda tylko, że czasami brak mi do niej cierpliwość ;-)

Pr0c3n7:
Jeśli modelarstwem można nazwać moje pokraczne makiety, to nim jestem:D Moja przygoda z modelarstwem zaczęła się gdy postanowiłem zająć się grami bitewnymi. Teraz osobiście nie gram w żaden system ale modelarstwo mi zostało. Za jakiś niecały miesiąc zabieram się do budowy większej makiety składającej się z zamku i okolic. ÂŻyczcie mi powodzenie:)

jureus:
ja jestem robie modele bitew super zabawa dzięki temu lepiej się ucze sztuki wojny  

Julian:
Ja też lubie modelarstwo i równiż jestem początkujący w tej dziedzinie.na razie sklejam samoloty i czołgi i czasami je maluje.(Szkoda że modele są takie drogie).Ale tak czy siak modelartswo jest wspaniałe.

POWODZENIA PR0C3N7 W BUDOWIE ZAMKU

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej