Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Chciałbym mieć..
Boba Fett:
A co to za różnica, jeśli kupisz Sagę w Necie czy w normalnym sklepie?
Ewentualnie możesz buczeć tylko na koszt przesyłki...
Wątpię jednak, jeśli byś nie znalazł tej Sagi Gothica w jakimś większym hipermarkecie - zawsze gdy do takowych chodzę, widzę tę grę.
Palladyn_12:
ha wiesz co w intertnecie może mie ktoś oszukać ja zapłacę kase a oni mi nieprzeslą i ciekawe po co mam kupować z internetu a jak np. będę musiał czekać na przesyłkę milion lat bo oni mieszkają po drugiej stronie polski a jak pójdę do sklepu to będę miał szybciej i taniej
Boba Fett:
Heh, szkoda mi już słów. Pytam jeszcze raz: co to za różnica, jeśli kupisz w Necie czy w normalnym sklepie? Czy widziałeś kiedyś internetowe sklepy? W dodatku możesz płacić za grę przy jej odbiorze, jeśli tak się boisz, że Cię oszukają (co jest raczej nierealne).
A czekałbyś góra tydzień.
Ps Do tego czasu by Ci już raczej doszła. :P
Ps Osobiście już kupiłem trzy gry przez Neta (Stalker, Wiedźmin i KotOR I). I co? Teraz ładnie i bezpiecznie spoczywają u mnie na półkach. :P
Anv:
Wiesz co troszke mi ciebie szkoda. No ale nic. Przesyłka kosztuje ok kilkunastu złotych zazwyczaj (czasami nawet taniej). Wiem bo sam kupowałem czasami. A i na przyszłość nie bój się tak internetu.
Pzdr
Tiw:
Zależy, od typu płatności, zazwyczaj przelew jest tańszy niż płatność przy odbiorze, no i czy priorytet, czy też nie. Ja przez neta kupłem ok. 10 gier, w tym jedna na allegro i nie narzekam.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej