Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie

Rapid bez limitów

<< < (2/2)

PLShayloPL:

--- Cytat: Glorfindel ---naprawdę nie wiem bo w ogóle nie wiem jak się ściąga z Rapidshare'a :/
Również ja proszę o pomoc :)
--- Koniec cytatu ---

Co do ciebie to jak włączyłeś link download w rapidzie to masz na dole premium i free naciskasz na free i masz pobieranie tyle że ostatnio jest inczaczej bo jest więcej liter w kodzie niż 4 zkapowałem później że trzeba wpisywać tylko te co są z nimi takie koty.

--- Cytat: Pr0c3n7 ---Najlepszy (według) mnie sposób to zmiana IP. Wbrew pozorom nie jest to nawet odrobinę trudne lecz musisz mieć internet ze zmiennym IP (na przykład z TP czyli Neostradę)

Opis zmiany IP: Wyciągamy kabel "internetowy" (ten podobny do telefonicznego) odczekujemy ponad 30s podłączamy i proszę, jesteś właśnie właścicielem nowego IP.
--- Koniec cytatu ---

A co do ciebie nie trzeba wcale wyciągać kabla wystarczy wyłączyć internet przez komputer i włączyć. Można wyłączyć w pasku (tam gdzie są pokazane włączone programy chodzi mi kaspersky itp.) ale natomiast włączyć w panelu sterowania w połaczeniach sieciowych. Ale ja nie mam neo lub innych tylko dialog.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej