Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Jakim chcielibyście być...?
Rysownik:
OMG, kolejny nabijacz postów. Przecież da się przewidzieć, że każdy powie, że potężny mag, że magnat, że wojownik z uzasadnieniem "Bo mi się podoba". Chciałbym zobaczyć jakąś odmianę. Ten temat to nabijacz postów i nic więcej.
@up śmieszne, tylko nieprzemyślane. Byłbyś niczym więcej niż kukiełką. No chyba, że byłyś odszukiwaczem.
wojtekgalecki:
A ja chciałbym być Pyrokarem. To najwyższy Mag Ognia oraz bardzo wpływowy człowiek. Poza tym najlepiej zna się na magii. Ale najlepiej być sobą.
Czaroxxx:
Ja jestem sobą i to mi wystarcza w zupełności, a w świecie Gothica chciałbym być wojownikiem czymś w stylu najemnika ale nie stojącym po ich stronie, ani po stronie paladynów. Po prostu być człowiekiem zarabiającym na "trudniejszych" problemach ludzi.
McSloniu:
A ja chciałbym być sobą :D, a tak serio to dowódcom paladynów np. Lordem Hagenem. Albo w Gothicu 3 przywódcom obozu buntowików np. Roland. Niegłupim pomysłem by było być Rhobarem... ale przed wojną... ale bym miał życie...:)
Orcrist:
Ja chyba wybrałbym Gorna. Silny, ciężkozbrojny wojownik z toporem... moja krew :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej