Tereny Valfden > Dział Wypraw
Tereny wokół tartaku.
Crisis:
Crisis przyszykował się do wykonania zadania, wziął zbroję, miecz i tarczę po czym wyszedł z domu i wyruszył w kierunku tartaku, w którym pracuje Kamme.
- Tereny wokół Tartaku (wymagania: Walka Bronią II, Skradanie się II), nagroda: 100 szt. + rzeczy znalezione (w tym zadaniu MG jest Lord Arthas)
Ekwipunek:
Broń biała:
Nazwa broni: Zemsta Tyleriona
Rodzaj: miecz,
Użycie: jednorącz
Typ: żelazo
Jakość wykonania: mistrzowskie
Poziom: III
Dodatkowo: zatruty oręż (Bagienny topielec), błogosławiony oręż (Innos), mistrzowski oręż
Tarcze:
Nazwa broni: Dae-galdh ( Cieniste Drzewo )
Rodzaj: średnia
Użycie: jednorącz
Typ: drewno
Dodatkowo: mistrzowska obrona
Zbroje i inne odzienie:
Nazwa broni: Dziedzictwo Tyleriona
Rodzaj: zbroja
Materiał: 50 sztuk mithrilu, 2 futra rozpruwacza
Typ: mithrilowa, futrzana
Dodatkowo: mistrzowska obrona
Umiejętności:
Walka:
- Walka Mieczem III
- Strzelanie z kuszy I
- Strzelanie z łuku III
- Posługiwanie się Tarczą III
Złodziejstwo:
- Skradanie się III
- Akrobatyka
- Otwieranie Zamków II
Zdobywanie trofeów:
- Pozyskiwanie trucizny II (Bagienne topielce)
Wytrzymałości:
- Wytrzymałość na mróz
- Wytrzymałość na gorąco
- Wytrzymałość na ból
- Wytrzymałość na zmęczenie
Kowalstwo:
- Mistrzowskie Kowalstwo
- Kowal Mieczy III
- Kowal Ostrzy I
- Kowal Toporów I
- Wyrabianie Zatrutego Oręża
- Wyrabianie Broni Jednoręcznej
- Wyrabianie Broni dwuręcznej
- Wyrób broni strzeleckiej (kusze)
- Wyrób zatrutych pocisków
- Z Magicznej Rudy I
Inne:
- Negocjacje łowcy III (+25% nagrody)
- Zakładanie Pułapek
- Rozbrajanie Pułapek
Eregrin:
Szedłeś do Tartaku. W pewnej chwili, wybiegł niego Kamme i przywitał się z tobą silnym uściskiem dłoni...
- Jak na razie, jest bardzo spokojnie. Ale myślę, że za jakieś dwie godziny, może już nie być, aż tak bardzo spokojnie...
- Ale gdzie?
- No jak to gdzie? W tartaku! Grasuje tam sporo wilków, oraz dzików. Pracuje tsam teraz kilku drwali, oni ci powiedzą dokładniej o twoim celu... tym czasem, trzymaj się!
Crisis pożegnał się z Kamme i szedł w kierunku Tartaku... Gdy już doszedł, porozmawiał z przywódcą drwali. Przywódca wyszedł przed niego i powiedział:
- Dzień dobry. Wszędzie pełno stworów! Musisz się tym zająć, wojowniku! Jakieś pytania, odnośnie twego celu?
Crisis:
Crisis pomyślał chwilę po czym powiedział.
- Przede wszystkim powiedz mi jakie stwory krążą w okół i czego mogę się spodziewać sprawdzając teren w okół. - powiedział żołnierz - A tak, czy macie jakieś problemy... z bandytami lub złodziejami?
Eregrin:
- Hmm... widziałem na własne oczy wilki i dziki... Nie wiem dokładnie, ilu ich jest, aczkolwiek... Jeden z drwali nie wrócił na noc... może to on padł ofiarą? Co do bandytów i rabusiów... Nie, nie nękają nas... Ruszaj!
Crisis:
- Dzięki za wszystkie wiadomości drwalu. - powiedział Crisis, po czym odszedł na parę kroków i stanął. - Hmm... dziwnie zareagował na wspomnienie o bandytach, może coś się święcić. Musze być przygotowany. - pomyślał żołnierz, a następnie ruszył z zamiarem sprawdzenia terenu wokół tartaku.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej