Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Co robicie w wolnym czasie
Thor ibn Odyn Grom:
Ją tam biorę dobry luk miecz jednoreczny i idę do lasu pobawić się że zwierzetami .
XBadManX:
Ja tam szukam jakiegoś opuszczonego domku (bądź jaskini) urządzam go (jedzenie, mikstury jakiś, oręż) potem zbieram rozmaite pisma i przeglądam swoje eq. Jeżeli coś mi wadzi bądź po prostu nie jest mi potrzebne sprzedaję bądź zostawiam w chatce (jaskini). A następnie studiuję walkę bronią Jedno i dwuręczną (przed swoją chatą (jaskinią)). Potem małe polowanko, rzeź na bandytach, wracam do starego obozu i idę do po wkurzać Gomeza, Thorusa bądź Fiska. He he ! :-\ .
xNoZoMi:
A następnie studiuję walkę bronią Jedno i dwuręczną (przed swoją chatą (jaskinią)).
Sam uczysz się walki bronią dwuręczną ? :D
dafort:
W wolnym czasie... nie mam wolnego czasu. Expie na zwierzatkach i zbieram roslinki, ewentualnie odwiedzam jakies domki i jaskienie. czasem dla sportu urzne kilka orkowych lbow.
XBadManX:
Wiesz jak to bywa masz trochę ksiąg z sztuką walki itp. i z tego się uczę. Ale czasami włączam Marvina i włączam play ani 1hsfree (chyba) i ćwiczę. Ale jak ktoś przeszedł wszystkie części gothica oprócz 4. to nie zrozumie czemu wolę się gdzieś zaszyć xD
<rycerz> <fajka>
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej