Tereny Valfden > Dział Wypraw

Psychopata.

(1/4) > >>

Crisis:
Crisis poszedł do domu i zaczął się szykować do nowego zadania. Teraz miał misję zabicia pewnego człowieka, który uprzykrzył życie człowiekowi nazywanego Kamme. Margrabia Valfden ubrał zbroję, wziął miecz i tarczę po czym ruszył "na łowy".

- Psychopata (wymagania: Walka Bronią III, Skradanie się III), nagroda: 150 szt. + znalezione rzeczy ( w tym zadaniu, MG jest Lord Arthas).

Ekwipunek:

Broń biała:

Nazwa broni: Zemsta Tyleriona
Rodzaj: miecz,
Użycie: jednorącz
Typ: żelazo
Jakość wykonania: mistrzowskie
Poziom: III
Dodatkowo: zatruty oręż (Bagienny topielec), błogosławiony oręż (Innos), mistrzowski oręż

Tarcze:

Nazwa broni: Dae-galdh ( Cieniste Drzewo )
Rodzaj: średnia
Użycie: jednorącz
Typ: drewno
Dodatkowo: mistrzowska obrona

Zbroje i inne odzienie:

Nazwa broni: Dziedzictwo Tyleriona
Rodzaj: zbroja
Materiał: 50 sztuk mithrilu, 2 futra rozpruwacza
Typ: mithrilowa, futrzana
Dodatkowo: mistrzowska obrona

Umiejętności:

Walka:

- Walka Mieczem III
- Strzelanie z kuszy I
- Strzelanie z łuku III
- Posługiwanie się Tarczą III

Złodziejstwo:

- Skradanie się III
- Akrobatyka
- Otwieranie Zamków II

Zdobywanie trofeów:

- Pozyskiwanie trucizny II (Bagienne topielce)

Wytrzymałości:

- Wytrzymałość na mróz
- Wytrzymałość na gorąco
- Wytrzymałość na ból
- Wytrzymałość na zmęczenie

Kowalstwo:
- Mistrzowskie Kowalstwo
- Kowal Mieczy III
- Kowal Ostrzy I
- Kowal Toporów I
- Wyrabianie Zatrutego Oręża
- Wyrabianie Broni Jednoręcznej
- Wyrabianie Broni dwuręcznej
- Wyrób broni strzeleckiej (kusze)
- Wyrób zatrutych pocisków
- Z Magicznej Rudy I

Inne:

- Negocjacje łowcy III (+25% nagrody)
- Zakładanie Pułapek
- Rozbrajanie Pułapek

Eregrin:
//Doszedłeś już do Kamme, który wyszedł przed swój domek... Był on bardzo zdenerwowany i roztrzęsiony...

- Dzień dobry - powiedział pewnym tonem Crisis.
- Acha... yyy... Znaczy... się... Dzień dobry... Psychopata...
- Czy wszystko w porządku? - Zapytał się Crisis.
- W... w... górach, czai się... czai się... ten psychopata... To na północ stąd... Ja... się... go... boję, uważaj. Nie możesz mnie zawieść... Jak on się dowie, że ja cię na niego nasłałem, od razu tutaj przyjdzie... i... mnie... mnie...
- Rozumiem.
- Masz... jakieś pytanie? - spytał się Kamme

Crisis:
- Powiedziałeś mi wszystko co chcę wiedzieć. Wiem już gdzie szukać, więc sobie poradzę już dalej. - powiedział Crisis - Teraz bywaj, oczekuj mojego powrotu wkrótce, naszykuj więc zapłatę. Trzymaj się Kamme. - dodał margrabia Valfden po czym odszedł od zleceniodawcy i ruszył w stronę północnej bramy. Po paru minutach żołnierz minął wrota i wyszedł z miasta, następnie Crisis skierował się w stronę gór na północy.

Eregrin:
Wyszedłeś z miasta. Droga mijała spokojnie. Nagle zobaczyłeś na niej, dwa wilki...

//wilki nie widzą cię, masz czas na zaplanowanie ataku//

staty zaraz Ci dam

Wilk

Opis: ÂŻyjące w watahach drapieżniki, okryte złą sławą z racji zażartości i sprytu. Występują pojedynczo w parach lub sforze od 7 do 16 osobników. W dowolnych lasach, górach, równinach i wzgórzach.

Walka: ugryzienie, przewrócenie, wręcz (zasięg 1.5m)

Technika: Wilki zwykle stosują taktykę odwracania uwagi wroga - część sfory to właśnie czyni, podczas gdy reszta otacza ofiary i atakuje ją z flanki.
Przewracanie - Wilk, któremu uda się ugryźć przeciwnika (udane trafienie), może próbować go przewrócić, nie wykonując ataku dotykowego ani nie prowokując okazyjnego ataku. Jest to akcja darmowa. Jeśli próba się nie powiedzie, przeciwnik nie może próbować przewrócić wilka.

Atrybuty: ciche poruszanie, nasłuchiwanie, tajniki dziczy, ukrywanie, zauważanie, finezja w broni (ugryzienie)

Trofea: skóra wilka, 4x wilcze pazury, 2x wilcze kły, 5l wilczej krwi

Crisis:
Crisis ujrzał wilki i zaczął się skradać, bowiem zwierzęta jeszcze nie zauważyły ani nie wyczuły człowieka. Margrabia Valfden po krótkim skradaniu był już przy wilkach. ÂŻołnierz już z przygotowaną bronią, czyli mieczem i tarczą zaatakował wilki. Crisis wyprowadził cios z góry  ku pierwszemu wilkowi.

//Nie chciało mi się myśleć. :P//

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej