Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

Krwawe puchary

(1/2) > >>

L@res:
Mam problem z wykonaniem misji w gildii złodziei gdzie trzeba znaleźć krwawe puchary  jeśli ktoś wie niech podzieli się swoją wiedzą  gdzie jest komplet krwawych pucharów .

Najemnik Lares

Medivth:
http://gothic.gram.pl/infopage.php?id=101

--- Cytuj ---1. Pierwszy kielich znajduje się w kufrze lichwiarza Lehar w jego chacie.

2.Drugi kielich znajduje się w kufrze Gerbranta, jego dom znajduje się w górnym mieście, jest to pierwszy dom po prawej od wejścia do górnego miasta.

3. Trzeci kielich znajduje się w domu Valentina jego dom to drugi dom po prawej, zaraz za domem Gerbranta. Musimy zdobyć klucz od Valentina, są na to dwa sposoby:

1) ukraść mu klucz kradzieżą kieszonkową

2) pobić go jak będzie wychodził z knajpy, Coragona

Następnie musimy otworzyć tajną skrytkę - przekręcamy lampę znajdującą się na piętrze. W tej skrytce jest skrzynia, a w niej kielich.

4. Czwarty kielich jest w ratuszu Khorinis na piętrze w pokoju obok Corneliusa.

5. Piąty kielich jest w kufrze sędziego. Wydobywamy klucz od sędziego podobnie jak od Valentina tylko, że tu musimy mu go ukraść, nie możemy go pobić, otwieramy skrytkę tarczą na piętrze schodzimy na parter otwieramy kufer i mamy kolejny kielich

6. Ostatni kielich znajduje się w chacie obok pracowni alchemika, Salandrina. Kielich jest w kufrze, do którego klucz znajduje się na kominku.

W ten sposób zdobywamy wszystkie sześć kielichów, z którymi udajemy się do Cassi i odbieramy nagrodę.
--- Koniec cytatu ---
Poszukać nie łaska? Nawet w Google.pl wystarczyło wpisać...

Pozdrawiam, Medivth

Serail:
Zgadzam się całkowicie z tym cytatem, ale w 1 pkt. powinno być: w kufrze u lichwiarza Lehmara, a nie Lehar. To takie moje zastrzeżenie.

Medivth:

--- Cytuj ---Zgadzam się całkowicie z tym cytatem, ale w 1 pkt. powinno być: w kufrze u lichwiarza Lehmara, a nie Lehar. To takie moje zastrzeżenie.
--- Koniec cytatu ---
To już nie do mnie, ja artykułu nie pisałem.

Zresztą, z takim postem to wyjeżdżać nie musiałeś, -.-

Myślę, że temat do zamknięcia.

DiEgO111:
Distałem zadanie od szefowej gildi złodziei Cassia czy jakoś tak abym ukradł 6 krwawych kieliichów w górnym mieście.otóz gdy pytałem się na innej stronce gdzie są te puchary to powiedzieli mi abym ukradł klucz dla Valentina i żebym poszedł do jego chaty i otworzył kufer i tak zrobiłem.Gdzie jest ten jego kufer czy ktoś wie?
Bardzo prosze o pomoc

Pozdrawiam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej