Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Piosenki godne polecenia

<< < (8/8)

Miemol:
Piosenka całkiem fajna, nawet mi się spodobała ;]
Oto mój kawałek:
//www.youtube.com/watch?v=Q_k-9wztWc0Jest to jedna z nowszych piosenek zespołu Archive. Od razu przypadła mi do gustu. Dla mnie jest ona genialna, ma niesamowity klimat i mógłbym ją słuchać przez cały czas. O piosence się dowiedziałem od kumpla, który pewnego słonecznego dnia dał mi do niej link na GG....
 Prawie w ogóle uzasadnienia w sowim poście.

Szarleǰ:
Apropo tego kawałka Archive, to przyznam się, że nie przepadam z tym zespołem i raczej nie wpada mi ta muzyka w łucho. Sam nie wiem czemu, jakieś takie nudne to jest. Niezbyt ciekawy głos wokalisty no i powiem jeszcze tylko, że jakoś mnie nie urzekła.

Ja wam polecam tutaj tę oto piosenkę, promującą nową płytę DM.
//www.youtube.com/watch?v=xs0PmJxl-9ITakoż właśnie, przedstawiam wam Wrong

Rohgard:
 Całkiem sympatyczna odmiana country. Miła, przyjemna dla ucha. Jesli chodzi o podkład muzyczny, perkusja wystukuje specyficzny, prosty aczkolwiek genialny rytm. Używany w większości utworów orkiestr dętych z tym, że nieco zubożony jeśli chodzi o splash albo raid. Proste rytmiczne uderzenia gitary. Piosenka mi się bardzo podoba :)

http://jan3k.wrzuta.pl/audio/1J1iUswRu77/linkin_park_-_qwerty
Powyżej moja propozycja na dziś :) Linkin Park w piosence pt. Qwerty. Dowiedziałem się o niej będąc u kumpla i przerzucając kawałki na iTunes :P Dla mnie osobiście bardzo się podoba. Po części ze względu na to, że ojciec jej nie lubi :D To czego nie lubi mój ojciec jest świetne :D Oczywiście jeśli chodzi o cięższą muzykę :P

Asgarhan:
Chyba najmniej znana piosenka LP :P Z tego co wiem wykonana była tylko na jednym z koncertów, bodaj w Japonii, ale mogę się mylić, jeśli tak to oświećcie mnie ;) Mimo iż kawałek nie znalazł się jeszcze na żadnej z płyt jest bardzo fajny :) Ale moje zdanie jest mało obiektywne, bo dla mnie "Dobre, bo LP" :P

//www.youtube.com/watch?v=Bomv-6CJSfMAC/DC - You shook me all night long ;]

Braćmi Young zaraził mnie ojciec, który był ich fanem ;P Opowiadał mi jak za czasów liceum pojechał na koncert do Pragi, kupił winyla i słuchali z kumplami aż się zdarło xD Poza tym uwielbiam ten charakterystyczny głos wokalistów, w szczególności Bona Scotta [ *]...
Tu oczywiście śpiewa już Brian Johnson...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej