Strefa pomocy > Gothic
Jak zostać strażnikiem lub magiem w SO?
ebisu:
gluwni z tematem i opisem jak zostac straznikiem lub magiem?Jestem cieniem ale martwi mnie pierwsze zadanie i w ogóle poniewaz kazdy znas chce zabic sniacego itd. ale jak nim zostac czyli straznikiem co mam robic pomocy a także prosze o poradniki do gry gothic 1 bardzo mi się wtedy przyda ;p
Eregrin:
Ech, człowieku, mogłeś to poszukać na forum, a topicowi nadać inny tytuł... Mod się do ciebie dorwie
Poprostu: Po zabiciu krówlowej pełzaczy, idziesz do Thorusa. Mówi ci, że chciałby, byś został strażnikiem. W tedy wybierasz jedno z tych:
Interesuje mnie ścierzka magii (Mag Ognia), albo poprostu wybierasz opcję dialogową z Thorusem, by zostać strażnikiem
Ps.Do maga ognia, odpowiedz na trzy pytania w takiej kolejności: Tak, Bogobojność, Innos
Medivth:
--- Cytuj ---Ps.Do maga ognia, odpowiedz na trzy pytania w takiej kolejności: Tak, Bogobojność, Innos
--- Koniec cytatu ---
A nie czasami Pokora wobec Magii?
DJEndriu:
raczej Bogobojność, ja tak dałem i mi zaliczył :P
Airyx:
Mi też uznał bogobojność, a innych opcji nie wybierałem. Ale może zalicza także pokorę wobec magii? W końcu te dwie sprawy są bardzo bliskie zakonowi magów ognia, a nawet jeśli Corristo chciał usłyszeć coś innego, to i tak nie jest to aż tak rażąca pomyłka jak np. na pytanie ,,Który z bogów jest najwyższy" odpowiedzieć: Gomez.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej