Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

Orkowie w Monterze

(1/2) > >>

Darkn:
Podczas robienia questu polegającego na odciąganiu orków z wykopalisk w Monterze do dwójki buntowników zauważyłem, że orkowie z łatwością ich zabijają. Wspomogłem buntowników i wraz z nimi zabiłem orków. Wracając do Montery miasto rzuciło się na mnie, gdyż byłem ścigany za zabójstwo. Ostatni save, był dość dawno. Czy da się jakoś odkupić u orków? Zabicie całej Montery bez pomoc raczej nie jest możliwe :[

Xarak Bunt:
O ile pamiętam to się nie da... Ale w Gothic 3 tak dawno u kumpla pocinałem, że mogę się mylić.
Druga sprawa, Monterę da się odbić samu, a nawet trzeba :-)

Darkn:
Niestety mam 10 poziom i orkowie mnie szybko zabijają. Nawet do zamku dojść nie mogę :(

Vassili:
musisz kazdego orka po kolei. Pójdzie jeden ork jak powiesz mu o jaszczurze i tak dalej. Jak powiesz ze są buntownicy to już po nich. Gdy ty go nie będziesz zabijał to nic się nie stanie

YanCo:
Kolego.Jeśli chcesz zdobyć montere takim poziomem to ci gratuluje bardzo nie dobrego pomysłu,żeby odbić takie miasto jak montera to zdobądź trochę doświadczenia,co najmniej żebyś miał 20 poziom,i z 300 życia,160 wytrzymałości,mistrz walki bronią jednoręcznej i wtedy startuj do wyzwolenia montery.Mam nadzieje że pomogłem:)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej