Ankieta

Ulubiony

Lodowy
71 (52.6%)
Ognisty
44 (32.6%)
Kamienny
10 (7.4%)
Bagienny (NK)
10 (7.4%)

Głosów w sumie: 134

Autor Wątek: Golemy  (Przeczytany 8711 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline albin

• Kret
  • *
  • Reputacja: 0
Golemy
« Odpowiedź #20 dnia: 16 Kwiecień 2007, 20:01:49 »
Ja uważam że najśilniejszy jest golem lodowy gdyż wystarczy że cie zamrozi to po tobie bodbiega i uderza 2-3 razy a ty nie masz szans na wydostanie sie i giniesz.

A jeśli chodzi o wygląd to uważam że najlepiej prezentuje sie lodowy golem   świetnie wyglądają te kryształki które się błyszczą jak na niego spojżymy poprostu cudeńkio

Offline Elrond Ñoldor

• Weteran
  • Reputacja: 14987
    • Karta postaci

Golemy
« Odpowiedź #21 dnia: 16 Kwiecień 2007, 20:12:03 »
Dla mnie najtrudniejszym golemem jest golem ognisty. Czemu? Bo jak nas przygrzmoci ogniem to bezi sie pali, no i łatwo wykorkowac. Niektórzy na forum napisali że najsilniejszy jest lodowy, według mnie jet bardzo prosty, zamraża nas i podbiega. Gdy grałem to te jego udeżenia prawie nic nie dawały i czekałem sobie aż bezi odmarźnie. Za to jest on moim najfajniejszym golemem, za wygląd.

Forum Tawerny Gothic

Golemy
« Odpowiedź #21 dnia: 16 Kwiecień 2007, 20:12:03 »

Offline Voythaz

• Kret
  • *
Golemy
« Odpowiedź #22 dnia: 28 Kwiecień 2007, 22:04:38 »
Jak jest się wojownikiem to zabicie LG jest nie lada wyczynem, dlatego postawiłem głos na niego w pierwszym pytaniu, a w drugim wybrałem bagiennego, głównie za klimacik jaki mu towarzyszy i za to, że czasem go prawie nie widać w tych zaroślach.

Offline Galeria_Ciastek

• Kopacz
  • **
  • Reputacja: 8
Golemy
« Odpowiedź #23 dnia: 11 Maj 2007, 14:55:33 »
Ulubiony: Ognisty
Najtrudniejszy: Ognisty

Najtrudniejszy: GD, grałem z kodami.Ide do jakiejś góry (oczywiście wulkanu o czym nie wiedziałem).Wdrapuje się wdrapuje, patrze a tu lawa płynie! Skapnęłem się, że to Golem Ognisty xD.
Jak we mnie uderzył to aż do Starego Obozu wleciałem    .

Ulubiony: Ognisty tak jakoś fajnie wygląda. Szczególnie mi przypadł do gustu.  Ten Golem odrazu zaskarbił sobie u mnie szacunek :)

Wpadka :):  Gram z kodami. Podchodz do kamiennego Golema. Uderzył mnie a ja nie zdążyłem wstać. Podchodzi do mnie i wali, i wali.A ja wstać nie moge    . Sav'a zrobiłem pół godziny temu :D
« Ostatnia zmiana: 11 Maj 2007, 14:56:50 wysłana przez Galeria_Ciastek »

Offline Kjamilex

• Kret
  • *
Golemy
« Odpowiedź #24 dnia: 14 Czerwiec 2007, 14:50:59 »
Moim zdaniem najsilniejszym Golemem jest lodowy, jedno zmrożenie i po zabawie. Jest trudny do pokonania tylko z tego względu. a Najładniejszy jest Golem Kamienny, Po prostu wygląda bardzo klasycznie, typowy golem fantasy   Lodowy i  ognisty wyglądają trochę śmiesznie, a Kamienny - jest esencją tego, co w klasycznym golemie najlepsze xD

Offline sluga bogow

• Kret
  • *
Golemy
« Odpowiedź #25 dnia: 02 Kwiecień 2008, 19:23:15 »
Ja uważam, że lodowy golem jest najsilniejszy bo może nas zamrozić. Jednak bardziej podoba mi się ognisty.

Offline Jachu

• Kret
  • *
Golemy
« Odpowiedź #26 dnia: 02 Kwiecień 2008, 21:08:04 »
Sondze, że najlepszym golemem jest golem ognisty. Jeśli trafi nas kulą ognia to stracimy sporo życia. Ów golem tekże najbardziej mi się podoba. Fajnie wygląda gdy się pali... (Lodowy-cienias)

Offline Bloodwayne

• Kret
  • *
  • REMEMBER ME !!!
Golemy
« Odpowiedź #27 dnia: 02 Kwiecień 2008, 23:00:02 »
Zwykły najsilniejszy-no i magiczny-bo najtrudniej zabić bronią.Lodowego walniemy pare razy z ognia-kula albo deszcz a ognistego walic tylko lodem.  

Forum Tawerny Gothic

Golemy
« Odpowiedź #27 dnia: 02 Kwiecień 2008, 23:00:02 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18