Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
skrzynia
YanCo:
chciałem jeszcze się dowiedzieć o pewnej skrzyni która niby jest koło maga rakusa,byłem tam ale nie ma żadnej skrzyni,zajrzałem po całej jaskini ale nie znalazłem tej skrzyni do niej się dostać?
tomciopogromcio:
ja to w ogóle czytalem na stronie innej gdzie w jakich skrzyniach są pewne fajowe przedmiopty i ja ich w ogóle nie widzialem jak np demoniczny luk w grobowcu akachy, wielki inkwizytor w domu kellana,miecz przodkow(receptura) w domu pedara i wiele innych jednym slowe ani jednej rzeczy co tam napisali nie znalazlem :/ a widzialem już polowe tych skrzyn i je otwieralem i nie wiem czemu u mnie nie nic w tych skrzyniach :/
Mantos:
Poczytaj temat o skrzyniach, tam się wszystkiego dowiesz, do YanCo: nie musiałeś zakładać nowego tematu.
YanCo:
No wiesz Mantos,założyłem ten temat nie bez powodu,jet tutaj napisane gdzie są te skrzynie,patrze na mapę i jest niby ta skrzynia koło maga rakusa ale cholera nie mogę jej za chiny ludowe znaleźć.Jeśli moglibyście to powiedźcie mi gdzie ta skrzynia jest:)
Sirius:
Cóż, najwyraźniej tak tylko wygląda: owa skrzynia jest obok pełzacza, przy drugim wyjściu z Reddock :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej