Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

Kostury

(1/1)

Pan Grubuś:
Siemka. Zacząłem grać w gothic3 od nowa. Tym razem postanowiłem zagrać magiem (bo tak i już :D ). Ale jest pewien problem. Jak wiecie gdy mag czaśnie kogś z magii to on od razu umiera. A w walkach na arenie itp. to przeszkadza. Więc jak to jest z tymi kosturami. Czy jak walcze kosturem to używa się do tego siły? Czy magiem trza pakować w siłę? O może używać miecza? Sam już nie wiem. :( Doradźcie jak grać magiem.

Mantos:
Aby walczyć kosturem potrzebujesz PW. Walka magiem jest łatwa, jak nie chcesz zabijać to kiedy mają już mało życia uderz ich kosturem. Miecza odradzam lepiej zostań przy kosturze.

Pan Grubuś:
Aha. A co to jest PW ? I czy do walki kosturem uczyć się siły? A i gdzie naj wcześiej można kupić kostur, bo jak już mówiłem to gram od nowa :D

Sirius:
PW to Prastara Wiedza :)

Kostur możesz mieć już w Ardei, nie płacąc ani grosza: po prostu zaatakuj Miltena ;) Po pokonaniu weź jego kostur ;) Voilla

Taki mały offtop: zaatakuj także Gorna: ma topór który można sprzedać za 10500 złota: ja na początku gry po sprzedaniu kilku takich toporów miałem ÂŁuk Armijny :)

Pan Grubuś:
Dzięki piękne. Na prawde pomogliście mi :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej