Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach
Problem prawdawni + glowa uriziela
(1/1)
Chaos:
Ave
Kolejny problem jakiego doswiadczylem.
Zrobilem 'blad' i polazlem na wyspe Uriziela zanim oddalem Kenudzowi dowody przeciw Saturasowi.
Na wyspie wybilem wszystko w pien , wliczajac Uriziela ktoreg zabilem dokladnie przy wejsciu do jego zamku w bramie. Przy ciele nie bylo glowy - zabralem reszte gratow, wliczajac zawartosc skrzynek
Wrocilem do Kenudza i oddalem mu dowody przeciw Magom Wody. Kenudz padl. Algirion i SherGar
wyslali mnie zebym zabil Uriziela. Wrocilem na wyspe a tu niespodzianka - cialo Uriziela przenioslo na mapie tak ze ze sciany zamku wystawal tylko kawalek. Oczywiscie nie dalo się wejsc do inventory zwlok. Odpalilem więc kody ( ze smutkiem niestety) i wygenerowalem glowe. Wrocilem do Pradawnych ale w opcjach dialogowych SherGara i Algiriona nie ma nic o pokonaniu Uriziela i o glowie.
Tak na oko to chyba już po ptokach. Guestu nie da się skonczyc, ale może ktos coś wymysli ?
kolsi:
miałem podobny problem... użyj teleportu, tego co znalazłeś w ciele Urizela i teleportujesz się wtedy na szczyt wierzy a tak spotkasz coś ciekawego nie powiem Ci co to będzie bo zniszczę niespodziankę
po tym możesz wrócić do pradawnych i wtedy będziesz mógł oddać główkę itp... przynajmniej ja tak miałem
Pozdrawiam,
Nawigacja
Idź do wersji pełnej