Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Najgorsza i najmniej lubiana postać w Gothic 1

<< < (17/22) > >>

Skarpetus:
Ja najbardziej nie lubie Wrzoda z tego powodu że cały czas nas zaczepia i opowiada nam swoje historie . Nie lubie taże Bloodwina bo nas zaczepia i chce żebyśmy mu płacili za ochrone a jeśli mu odmuwimy to nasyła na nas jakigoś kopacza którego imienia nie pamiętam.No i oczywiście nie cierpie Lewusa który każe nam roznosić wode zbieraczom.

frizz:
Wszyscy z guru - tylko unoszą się dumą
Bloodwyn - strażnik wyłudzający od nas haracz
Gomez - idiota tylko siedzący na tyłku i nic nie robiący
Wrzód - jest jak wrzód na d*pie :P

Rafał Paladyn z Khorinis:
Cor Kalom - puźniej  nas zdradza
Wrzód - jest po prostu głupi, ciągle za nami łazi, zawsze go zabijam
Gomez - siedzi tylko na tyłku w SO, zabicie magów ognia to było przegięcie

Selena:
Lewus- czepia się o noszenie wody
Bloodwyn- ciągle zuli o bryłki rudy
Gomez- cóż, wydaje mu się,że jest niewiadomo kim
Wrzód- niesamowicie nudzi

Atsui:
Ja tam jestem nietypowy, bo Gomeza, Lewusa i Bloodwyna (najczęściej wymieniane tu postaci) znoszę, a Wrzoda nawet lubię, bo jest śmieszny :D . Za to niezmiernie wkurzają mnie ci dwaj goście :
-Krzykacz - typowy, bezczelny Szkodnik wbija na chatę należącą do porządnych Najemników bez ich pozwolenia. Wkurza mnie porządnie.
-Koleś, który oszukał nas w Kotle (kopalnia w Nowym Obozie) , wyłudzając żarcie w zamian za niby-ekwipunek i wstęp do kopalni, którego oczywiście nie daje - oszust, przez którego straciłem masę jedzenia. Oczywiste do przewidzenia było, że ktoś, kto oferuje nam za zwykłe żarcie świetny miecz, gruby pancerz i wstęp do kopalni, na pewno coś kręci, ale i tak mnie wkurza.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej