Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Najgorsza i najmniej lubiana postać w Gothic 1

<< < (12/22) > >>

Ingmar:
Wrzód to chyba oczywiste, bo NIKT go nie lubbi, no i w skład wchodzą:Lewus, Bloodwyn, Szakal, Gomez, Kruk :)

Mistrz Yamana:
Ja nienawidze wrzoda, ponieważ raz chciałem porozmawiać z Thorusem, a on podbiegł do mnie i zaczoł gadać i tak staną że nie dało się namierzyć na Thorusa. To tylko 1 powód, a jest ich milion! Dlatego próbuje go omijać, a jak dojdę do niego przypadkiem to go jak najszybciej zabijam.

Kirgo32:
W gothic 1 jest wiele osób, które mnie denerwują, ale jeden koleś nieraz wprost doprowadza mnie do szału - Bloodwyn. Dlaczego on? Podchodzi do nas ze swoją głupią mordą i szczeka nam coś o zapłaceniu mu kasy, a jak nie to będzie z nami ciężko. Nigdy mu nie płacę, przez co muszę bić się z jego pachołkami, którzy są po prostu beznadziejni i śmieszni. Na dodatek gdy raz mu zapłaciłem i zostałem pobity na jego terenie to on nawet palcem nie ruszył.

Jane Doe:
hehe... ja nie lubie prawie wszystkich, a najbardziej to cor kaloma i bloodwyna :) ten pierwszy jest starym zgredem a ten drugi nasłał na mnie paru gostków. mogłabym mu tą rudę wcisnąć nie powiem gdzie... aha no i jeszcze wprost nienawidze gomeza właśnie sobie przypomniałam

gumbas18:
Ja nienawidzę wrzoda ponieważ ciągle za mną łaził a na dodatek jeszcze wkurzał mnie tymi swoimi durnymi tekstami.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej