Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Najgorsza i najmniej lubiana postać w Gothic 1

<< < (5/22) > >>

rafalos890:
Klik! - Podobny temat już był. Najpierw poszukaj, potem zakładaj

Doman:

--- Cytat: rafalos890 ---Klik! - Podobny temat już był. Najpierw poszukaj, potem zakładaj
--- Koniec cytatu ---

Ten temat jest o najgorszej postaci, a tamten temat jest o najlepszej postaci

X A R D A S:
ja nie cierpię wszystkich z obozu na bagnie (to najgorszy obóz w koloni)

Robben:

--- Cytat: Lord Kamil w 24 Maj 2008, 20:10:00 ---Lester - zastanawiałem się czy go tu umieścić i postanowiłem że tak! wkurza mnie swoimi gadkami "odezwałeś się do guru, to bluźnierstwo, nigdy więcej tego nie rób, módl się do śniącego o przebaczenie" czy jakoś tak, albo w gothic 2 Noc Kruka (trochę nie na temat) jak mówi o sposobie na dostanie się do miasta to mówi coś w stylu "takiej łachudry nie wpuszczą do Khorins", a ja mu tyle razy pomogłem!!!

--- Koniec cytatu ---

Lester tak naprawdę mówi: ,,czyżby? niesamowite, tak jakby ktoś taki jak ty, był wstanie w ogóle dostać się do miasta, nie mówiąc już o spotkaniu z paladynami'' i raczej nie jest to w stylu: ,,takiej łachudry nie wpuszczą do miasta''. Poza tym, Lester za czasów w koloni nas jeszcze nie znał i nie powinieneś mieć do niego pretensji. Zresztą powiedział wtedy to, byśmy nie odzywali się do Guru niepotrzebnie.

~Sniacy~:
Tak jak wiele z tąd osób nie nawidzę Wrzoda xD Nie raz sobie myślę to gnojek jeden( w sómie nie tak ale nie bedę się tu wyrażał  )...Raz prawie rozwaliłem klawiaturkę xD Dlaczego? A dlatego:Więc wbijam na Game...Troszeczke zły byłem wszystko mnie drażniło...I sobie idę jak by nigd nic po SO...Aż tu nagle ten...Domnie gada...Jak bym był jakiś jego przyjaciel czy coś   Myślałem że go zabije !! No...Ale zabiłem xD A klawiature sobie nową kupiłem:)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej