Strefa pomocy > Gothic

Pięść Trolla - IV akt

(1/2) > >>

Knight Lares:
Mam problem. Jestem w IV akcie (wiadomo w Gothic 1) i właśnie odbijam z Gornem Wolną Kopalnię (tak naprawde to zaczynam bo zabiłem dopiero jednego strażnika). Mój kumpel, który już przeszedł Gothic twierdzi, że Pięść Trolla można kupić w Nowym Obozie u Sharkiego i że on z tą bronią odbijał kopalnię. Jednak kiedy przychodzę tam po rozmowie z Gornem i chcę pohandlować to najlepszą bronią jest Grzmot, który zadaje obrażenia 79 a pięść Trolla 105. Jak na razie mam Krzyk Wojownika, który znalazłem u Okyla przy przeszukiwaniu trupów. Czy w ogóle w IV akcie można kupić Pięść Trolla, a jeśli tak to kiedy???

stefan666:
Znam sposób weź czar przemiany w chrzaszcza i przed głąwną bramą przemieni się i przejdzi po tem (najlepiej w nocy) do siedziby Magnatów i do pokoju Gomeza tam w jego skrzyni (weź przynajmniej 10 wytrychów) jest pięść trolla mściwa stal i coś jeszcze

Pozdrawiam Pienik

Eregrin:
W świątyni śniącego jest ona. Leży w jednym z pomieszczeń, pilnoiwanych przez Apokalistycznych Strażników ÂŚwiątynnych... Jednak pobij Lee i weź jego topór. Nie pokazuj ty się z nim przy nim, tylko z jakąś inną bronią, bo inaczej rzuci się na ciebię... Poprostu ma to także 105 pkt. Obrażeń, a wygląd - to nawet fajny ;)

Pozdrawiam, Lord Arthas

Airyx:
Pięść Trolla na pewno jest w świątyni ÂŚniącego i w siedzibie magnatów, a nie jestem pewien czy przypadkiem nie ma jej także na sprzedanie Skorpion (strażnik u Cavalorna).

stachu king:

--- Cytat: Pienik ---Znam sposób weź czar przemiany w chrzaszcza i przed głąwną bramą przemieni się i przejdzi po tem (najlepiej w nocy) do siedziby Magnatów i do pokoju Gomeza tam w jego skrzyni (weź przynajmniej 10 wytrychów) jest pięść trolla mściwa stal i coś jeszcze

Pozdrawiam Pienik
--- Koniec cytatu ---
I tak,się nie da ,bo to tak jak ze skrzynią w zatopionej wieży ,wytrychem nie otworzysz,trzeba kluczem Gomeza.Ej zapodajcie mapke do miejsca "pobytu"skrzynki z Pięścią Trolla w ÂŚÂŚ.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej