Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

Tekstury?

<< < (2/3) > >>

Mateusz92:

--- Cytat: Tukan ---Sterownik do karty z którego masz?
Raczej to coś z tym, bo teoretycznie, choć Gothic ci będzie się ciął niemiłosiernie to powinien chodzić. Jeżeli masz stare to mogą być problemy. Ewentualnie zadzwoń do pomocy technicznej!
--- Koniec cytatu ---

Zdziwię Cię :) Gothic mi się nie zacina :))) Nie zacinał i nie zacina mi się!!! Może co 2 min ale tylko na 2-3s

Tukan:
Wpisz w konsolce uruchom(w Starcie) "dxdiag" chyba tak to było. Tam powinno być info na ten temat, jak nie to w panelu sterowania masz menedżer urządzeń. Ja mam do tego program więc dokładnie nie pamiętam. Jak sprawdzisz i bedą stare to wejdź w neta na stronkę producenta karty, ściągnij i zainstaluj najnowsze.

P.S To po patchu 1.6 przedmioty stały się białe?

Mateusz92:

--- Cytat: Tukan ---Wpisz w konsolce uruchom(w Starcie) "dxdiag" chyba tak to było. Tam powinno być info na ten temat, jak nie to w panelu sterowania masz menedżer urządzeń. Ja mam do tego program więc dokładnie nie pamiętam. Jak sprawdzisz i bedą stare to wejdź w neta na stronkę producenta karty, ściągnij i zainstaluj najnowsze.

P.S To po patchu 1.6 przedmioty stały się białe?
--- Koniec cytatu ---

przed patchem też:) Ale dziwnie przed zainstalowaniem na nowo Windowsa było dobrze nawet jeśli miałem patcha. A teraz.... :( NIC tylko niektóre rzeczy na biało :(

Tukan:
No to dziwne. Dobra zainstaluj te sterowniki i napisz czy pomogło?

Mateusz92:
Tak Zainstalowałem sterowniki i.............
POMOGÂŁO!!!!!!!!!!! Dzięki stary :************88 xD
To dlatego, pewnie,że jak zainstalowałem na nowo Windowsa all aktualizacje wygasły i musiałem na nowo je instalowac ale pomogło dzięki :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej