Strefa pomocy > Gothic

Kamienie ogniskujące

(1/2) > >>

Taz:
Z tego co wyczytałem w różnych poradnikach po śmierci Y’beriona mam zabrać ze skrzyni jeden z kamieni i almanach tak też robię i udaje się do nowego obozu. Dostałem hasło aby wejść do Saturasa i wchodzę do niego opowiadam o tym co się stało daje mu te dwie rzeczy (kamień i almanach) i z tego co wiem powinien dać mi zadanie na pozostałe 4 kamienie i do tego mapę , ale tak nie jest i nie wiem czemu  Błąd w grze czy po prostu nie musi mi dać tych rzeczy? Pomóżcie

Neroalex:
teraz z tego co pamiętam musisz pwoiedziec   - czy teraz macie już wszystko albo coś takiego gtrzeba wyczerpac wszystkie opcje dialogowe

w poradniku pisze tak :[ Teraz musimy udać się do saturasa i oddać mu almanach oraz kamien ogniskujacy .dostaniemy  rowniez zadanie odzyskanie pozostalych 4 kamieni .
Dostaniemy rowniez mape z polozeniem kamieni ] i to koniec

pozdrawiam Neroalex

Taz:
Wyczerpałem wszystkie opcje dialogowe i nie dał mi zdania ani mapy jak chcę z nim znowu porozmawiać to jedyne do wyboru mam Koniec. Nie wiem czy to błąd czy coś źle robie

Eregrin:
No to chyba masz buga. W razie czego, spróbuj reinstalki...

Taz:
To teraz drugie pytanie jak zrobię reinstal to zapisana gra zostanie i potem będzie dobrze działało czy mam zaczynać od początku ?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej