Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Humor
Szkieletomotor:
to ja polecił bym jeszcze "serial" gothic deja vu-tylko za dużo odcinków więc dam link do jednego, pierwszego http://pl.youtube.com/watch?v=sG9nprmpBfo
i jeszcze polecam gothic żywiec
http://pl.youtube.com/watch?v=sgGK4Q5YN5k
Grison:
To ja zaprezentuje wierszyk jaki ostatnio przyszedł mi na maila. Może akurat ktoś go nie widział ;]
Wiersz o Murzynku!
> > Tadeusz Rydzyk w Toruniu mieszka
> > czarna sukienke ma ten kolezka
> > Uczy prostaczkow noce i ranki
> > ze swej maryjnej radioczytanki
> > leje na serce miod swoim gosciom
> > beret z antenka czesac z luboscia
> > Geja i Zyda czuje z daleka
> > niewiernych sciga niczym bezpieka
> > Kosciol do gory wierzchem wywraca
> > psoci, figluje to jego praca
> > Glemp grozi palcem-"Rydzyk lobuzie!" a Tadzio z usmiechem nadyma buzie
> > Pieronek blaga "Daj na wstrzymanie!"
> > a on rozkreca nowa kampanie
> > Zycinski prosi "raz odpusc sobie"
> > a RYDZYK : "z radiem co zechcem - zrobie"
> > Lech go popiera, Jaroslaw chwali
> > a sztab ministrow poklony wali
> > gdy mu ktos gebe zamknac probuje
> > armie beretow mobilizuje
> > Mochery wielbia swego pasterza
> > Bez jego radia nie ma pacierza
> > I mnie juz Tadziu zamocil w glowie
> > Wspieram go w myslach, uczynku, mowie i wciaz pracuje na swe zbawienie
> > Pompujac rente w jego kieszenie.
Elrond Ñoldor:
Dwa kawały które rozwaliły moja klasę na lekcji !UWAGA! religii, mówione przez księdza.
Rybak złowił złotą rybkę spojrzał na nią, jękną i już chciał j wyrzucić gdy ta krzyknęła:
Rybka: Hej co ty chcesz mnie wyrzucić?
Rybak: A tak.
Rybka: Ale tak nie można.
Rybak: A co mi tam...
Rybka: Jak to co, a życzenia?
Rybak: A na co mi...
Rybka: No jak to na co? A samochód? może chcesz najlepszy?
Rybak: Eee... tam, mam najlepszy w promieniu 100 km.
Rybka: A dom? Może ogromy...?
Rybak: Eee.. tam, mam trzy piętrową willę, basen, ogromny ogród...
Rybka: A kobitka?
Rybak: Mam dwie, całkowicie mnie zaspakajają...
Rybka: a może tak zrobię że będziesz mógł tyle razy na dzień z nimi ile tylko będziesz chciał?
Rybak: No wiesz, a może... chociaż... tylko nie wiem czy ksiądz może...
-------------------------------
W szkole była budowa, i robotnicy strasznie przeklinali." Zenek, podaj mi ku*wa tą wiertarkę". Nagle zareagowała jedna nauczycielka.
N: Proszę pana, to jest szkoła, czy nie można bez tych k*rw?
R: No dobrze... postaramy się - odpowiedział jeden z robotników.
Po jakimś czasie na polskim, grobowa cisza, sprawdzian. Nagle daje się słyszeć głośny głos:
- Hej Franek, możesz mi podać te... ku*wa... wiadereczko?
-------------------
Cała klasa zaliczyła glebę
Respev:
http://www.youtube.com/watch?v=_avFpfDcw2U - MC Kaczyński
http://zyta.gilowska.i.jej.fach.patrz.pl/ - ulubione zajęcie Gilowskiej
Niro:
W moim poście odniosę się do wcześniejszego posta moma (mimo, że ma on już 5 miesięcy). Przeczytałem to i nieźle się uśmiałem. Chociaż jestem wierzący to w swoim czasie błądziłem, czytając Harry'ego Pottera i do dzisiaj błądzę słuchając Metallici ;P Poszperałem w internecie i znalazłem stronę, na której ks. Henryk zebrał jeszcze parę cięższych materiałów. Zawalam wam jeden:
--- Cytuj ---Nazywam się Monika i mój brat został opętany przez szatana.
Zawsze bardzo kochałam mojego młodszego brata Mirka, nawet wtedy gdy zaczął okropnie grzeszyć. Zaczęło się od tej strasznej muzyki heavy metalowej. Na początku zaczął słuchać Metallici i choć brzmiało to brzydko, to nie podejrzewałam jeszcze co ze sobą niesie. Muzyka której słuchał robiła się coraz nieznośniejsza, ale jestem tolerancyjna więc to tolerowałam, tak samo jak to, że czytał "Harrego Pottera" i książki tego pokroju. Zauważyłam, że coś jest źle, gdy w trakcie rozmowy przy obiedzie powiedział, że Kościół robi źle zabraniając homoseksualistom uprawiania ich zboczenia. Trochę wtedy osłupiałam, ale szybko o tym zapomniałam. Kolejną oznaką, ze w Mirka wstępuje zło, było to, że zaczął zapuszczać włosy i ubierać się na czarno. Gdy spytałam się czemu to robi, to on szyderczo odpowiedział, że przecież Jezus Chrystus nosił długie włosy, a Księża też chodzą na czarno. Brzmiało to jak gdyby mówił imię Jezus z małej litery. Zaczęłam przeczuwać, że dzieje się coś naprawdę złego.
Do naszego domu zaczął przychodzić nowy kolega Mirka - Adam. On też chodził ubrany na czarno i nosił glany oraz miał długie włosy. Oboje słuchali razem heavy metalu zamknięci w pokoju Mirka bardzo często. Pewnego razu nie wytrzymałam i postanowiłam zobaczyć co robią. Wpadłam tam w pewną niedzielę zaraz po mszy i zaskoczyłam ich jak trzymali się za ręce! Załamałam się. Najgorsze, ze oni się tym nie przejęli! Pobiegłam do rodziców i opowiedziałam im co widziałam. Oni też się tym nie przejęli, a tata trzymając w ręku gazetę "Fakty i Mity" powiedział, że przeczuwał, że Mirek jest gejem i że jemu to zupełnie nie przeszkadza, bo Adam jest bardzo inteligentny i uprzejmy. Nie mogłam znieść tego, że mój tata jest tak zaślepiony. Przecież oni mogli się nawet całować lub się dotykać i robić inne złe rzeczy!
Przy najbliższym spotkaniu w mojej Oazie spytałam się towarzyszącego nam Księdza co mam czynić. On skierował mnie do Ks. Henryka. Ks. Henryk powiedział mi, że mojego brata opętał demon, ale niech się nie martwię, bo gorliwa modlitwa i leczenie wypędzą złego ducha, a mój brat przestanie był pedałem. Powiedział mi, że muszę wysłać mojego brata do specjalnego ośrodka, gdzie wyleczą Mirka ze zboczenia i już nie będzie słuchał heavy metalu ani czytał książek pokroju "Harrego Pottera". Bardzo się ucieszyłam i powiedziałam o tym rodzicom. Niestety, oni powiedzieli, że mam niepokolei w głowie. Teraz ciągle modlę się za mojego brata i za rodziców aby zmądrzeli. Wy też się za niego módlcie i uważajcie na heavy metal, bo sami widzicie do czego prowadzi.
KOMENTARZ KS. HENRYKA:
Tutaj niestety nie ma szczęśliwego zakończenia. Mirek nadal trwa w swym obrzydliwym grzechu, a jego rodzice, zaślepieni przez polskojęzyczną żydowską prasę nie chcą mu pomóc, kierując się rzekomą tolerancją. Należy tu pochwalić postawę Moniki. Powiedziała mi, że gdy tylko się wyprowadzi, to wytoczy rodzicom sprawę w sądzie o niedopilnowanie obowiązków rodzicielskich. Brawo Moniko! A Wy uważajcie! Heavy metal prowadzi do opętania poprzez zboczenia.
--- Koniec cytatu ---
Ks. Henryk to chyba postać fikcyjna, ponieważ we wszystkich historiach, które tam czytałem rodzice satanistów czytali te złe tygodniki typu 'Nie', 'Fakty i Mity' oraz słuchali w młodości 'Guns and Roses' i 'The Rolling Stones'. Zaprawdę, nasze społeczeństwo jest prawie przetrawione przez zło. Precz z Urbanem!
--- Cytuj ---Nick: Ksiądz Henryk
IP: 80.52.164.170
Data: 02-08-2007 (16:02)
Treść: Ludzie nie wiecie co czynicie! Ale wy HERETYCY i tak nie macie pojęcia, że bramy Królestwa Niebieskiego już dawno się przed wami zatrzasnęły! Mam jednak nadzieje że chociaż garstka z was się nawróci. Amen
Nick: Harold Zolter
IP: 83.21.21.178
Data: 26-07-2007 (15:23)
Treść: Krew już tryska hahaha
to jest czarna msza
wykopiemy zaraz rów
pełen ludzkich głów. :PPPP
a stronka mnie rozwaliła szkoda że nie jest aktualizowana
\m/
--- Koniec cytatu ---
Kawałek z wpisów w Księdze Gości. Ksiądz Henryk przemówił do wiernych we własnej osobie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej