Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Humor
Arkhan:
Z racji tej, że mam iście inteligentnego (z całym szacunkiem), pana* od technologii informacyjnej, nie raz dostałem od niego uwagę za ... przekonajcie się sami ;
"Karol gwałci i molestuje myszkę od komputera, nie kładzie na poduszce, pyskuje i babcia odrabia za niego zadania domowe".
Czy to moja wina, że stuff PC w naszych koffanych szkołach, ma z 6 lat, i człowiek dostaję ku*wicy, jak ma co 10 s laga? :|. Z tym domniemanym gwałtem, chodziło o wyjęcie kulki i wypi...olenie jej przez okno. Poduszka oznacza - podkładkę pod mysz. Kompletne n/c, jak wychowawczyni to zobaczyła to sama nie wierzyła w to co widzi :D. Poza tym, nasi kochani geniusze, dołożyli kostke ramu 64 MB Ram, (razem 128 i zainstalowali XP - ]. Warto wspomnieć że mój Pan od Techn. jest aktywnym członkiem Greenpeace, wiernym radiosłuchaczem i oddaje swoją pensję na poczciwych ekologów walczących w Dolinie Rozpusty...
Są ludzie i taborety, parapety, klamki też się zdarzają - a deski są najbardziej popularne.
I gdzie sie podział nasz koffany Giertych...
Anmarius:
No to ja coś dorzucę:
http://www.cda.pl/gry-online/3/saw.php- zapowiedz Saw 4, lecz w krzywym zwierciadle
http://www.cda.pl/gry-online/3/tanko.php- oto kobieta tankująca samochód
http://www.cda.pl/gry-online/3/przeglad.php- a oto kobieta, która ma wielki talent we wjeżdżaniu na przegląd samochodowy
Pozdrawiam...
Arkhan:
Witam:P Dorzucę troche rewelacyjnych filmików które nie raz pokazały jak ludzie są albo porąbani albo niesamowici xD
Parodia Counter-Strike'a
Przyłapany na masturbacji
Oksana - polish sex girl xD
Giertych jest super!
Zobaczcie jak ludzie reagują na posty ludzi o innych poglądach :D
Pies onanista - POlecam Masakra :D:D:D:D!!
Konodony na bańkę, tak to możliwe :D
Każdy z tych filmików to totalna beka polecam ;P
pzdr.
momo:
Całość była zamieszczona na prv.pl, jednak, że w naszym kraju panuje ''wolność słowa i brak cenzury'', to artykuł zniknął stamtąd niemalże tak szybko jak się tam pojawił. Dzięki wiernym słuchaczom, część jednak ocalała.
Z serii ''Ksiądz Henryk Radzi'' :
--- Cytuj --- Rady Ks. Henryka
- Nie pozwalajcie swoim dzieciom i wogóle nnikomu słuchać rockowej muzyki! Heavy metal prowadzi do opętania!
- Gdy widzicie, że ktoś bluźni, opuszcza msze i wogóle odwraca się od ÂŚwiętego Kościoła Katolickiego - zainterweniujcie!
- Aby nie ulec złu, odmawiajcie codziennie różaniec! Oddajcie się w ręce Maryi Matki Boskiej!
- Jak rozpoznać satanistę? Słucha on heavy metalu, czyta książki pokroju "Harrego Pottera", nie modli się, ma długie włosy i chodzi ubrany na czarno. Bardzo często bluźni i wcale nie kocha ani ÂŚwiętego Kościoła Katolickiego, ani Jana Pawła Wielkiego, ani Matki Boskiej, ani Prawdziwych Polaków Katolików! Gdy go rozpoznacie, powiadomcie policję i członków Waszego Kółka Różańcowego, Oazy albo innej organizacji katolickiej do której należycie, aby się go wystrzegali. Satanista zagraża Waszemu zdrowiu i ÂŻyciu Wiecznemu u boku Matki Boskiej!
- Wystrzegajcie się polskojęzycznej prasy żydowskiej! Gazety takie jak "Wyborcza", "Nie", "Fakty i Mity" oraz im podobne są zakłamane i nie pokazują prawdziwego katolickiego obrazu świata! Czytajcie tylko "Niedzielę", "Nasz Dziennik" i słuchajcie Radia Maryja! To są media pokazujące całą prawdę.
- Uważajcie na zboczeńców mieniących się "gejami"! Za ich działaniami kryje się szatan! Każdy pedofil jest zły!
- Wystrzegajcie się grzechu fizycznego! Antykoncepcja, aborcja i uprawianie miłości przy zapalonym świetle jest grzechem!
Pamiętajcie o tych zasadach, a nic złego Wam nie grozi! A w razie wątpliwości zgłoście się do swojego księdza. Niech będzie pochwalona Maryja Zawsze Dziewica!
LISTY
Niech będzie pochwalona Maryja Zawsze Dziewica!
Drogi Księże Henryku. Obawiam się o mojego 14-letniego wnuczka. Mieszkam nieopodal domu mojej córki i widzę, ze w tamtej okolicy mieszka dużo rokmenów. Ci sataniści ubierają się na czarno i mają długie włosy. Od mojej przyjaciółki słyszałam, że znikają tam czarne koty i psy. Co mam zrobić, aby uchronić mojego wnuczka przed deprawacją?
Eleonora
Ks. Henryk:
Droga Eleonoro! Przedewszystkim módl się codziennie do Matki Boskiej i spróbuj wyprosić dla swojego wnuczka obronę przed złymi mocami. Powinnaś zainteresować wnuczka jakimś zajęciem kształcącym go na dobrego człowieka. Zainteresuj go np. wstąpieniem do Młodzieży Wszechpolskiej. Swojej córce i jej mężowi zasugeruj przeprowadzkę.
----------------------------------------------------------------------------------------------
Jestem wiekowym mieszkańcem Kostrzynia - do zeszłego roku porządnego jeszcze miasteczka, gdzie już drugi raz będzie organizowany satanistyczny sabat pod przykrywką wzniosłych idei. Mieszkam blisko miejsca gdzie organizowany jest tzw. "przystanek woodstock" i w zeszłym roku szatan wdzierał się do moich uszu z wielką mocą poprzez tą piekielną muzykę rockową. Na ulicach znów będzie widać bezbożnych młodzieńców całujących się na widoku publicznym i ubranych na czarno wyznawców szatana. Nie wiem czy w tym roku to wytrzymam.
Józef
Ks. Henryk:
Drogi Józefie! Mnie też bulwersuje ten zlot bezbożników i antypolskiego elementu. Szatan ma tam łatwe pole do popisu, dlatego w tym roku wybieram się do Kostrzynia wraz z siostrą Alicją, aby szerzyć kult Matki Boskiej wśród tej gawiedzi rozwrzeszczanych satanistów. A Tobie, drogi Józefie, radzę codzienną modlitwę i wyjazd do innego miasta.
----------------------------------------------------------------------------------------------
Niech będzie pochwalony Jezus Chrystus!
Mój sąsiad katuje mnie i innych współmieszkańców muzyką rockową. Przez ten satanistyczny heavy metal nie możemy spać i słuchać naszego ukochanego Radia. Co czynić?
Anna
Ks. Henryk:
Droga Anno! Działaj szybko, bo tu chodzi nie tylko o to, że nie możesz spać. Poprzez muzykę rockową, i wogóle obecność w Twoim pobliżu heavy metalowców szatan ma do Ciebie łatwy dostęp. Poprostu zadzwoń na policję i spróbuj uruchomić procedurę eksmisyjną. Z heretykami nie da się żyć w zgodzie.
Szczęść Boże!
Nazywam się Maciej i mam wielki problem - zostałem chyba opętany przez szatana! Modlę się codziennie o łaskę do Maryi, unikam antypolskich mediów i bluźnierczych książek. Gdy słyszę w okolicy heavy metal, to zatykam uszy, a gdy widzę satanistów, to omijam ich szerokim łukiem, jednak, mimo tych zabiegów, czuję, że w moim sercu czai się zło i dybie ono na moje ÂŻycie Wieczne. Co mam czynić?
zdesperowany Maciej
Ks. Henryk:
Drogi Macieju! Trafiłeś widocznie na potężnego demona, ale pamiętaj - nie ma demonów silniejszych niż Maryja Zawsze Dziewica! Zamiast jednego różańca, odprawiaj dwa, lub nawet trzy. Składaj duże dary kościele i słuchaj ciągle Radia Maryja i módl się z innymi na jego antenie. Jeżeli po tym nie poczujesz ulgi, to skontaktuj się ze swoim proboszczem, a on wyśle Cię do najbliższego egzorcysty.
Moja córka czyta "Harrego Pottera" a mojemu mężowi to nie przeszkadza, a wręcz go to cieszy. Obawiam się o jej duszę. Co czynić?
Ks. Henryk:
Droga Elżbieto. Nie możesz się poddawać. Przedewszystkim codziennie odmawiaj różaniec, tylko Matka Boska pomoże Ci w walce z szatanem. Spróbuj uświadomić mężowi, że na Waszą córkę czai się zło. Jeżeli to nie poskutkuje, to usuń te okropne książki siłą i pomyśl o rozwodzie.
--- Koniec cytatu ---
Teraz już potrafię przyznać, że jestem opętany.
Sir_William:
Cóż, nie wiem co powiedzieć na temat poprzednika żenada...
Ostatnio znalazłem pewien skecz, gdzie parodiowany jest japoński Samurai. Od śmiechu nie mogłem się powstrzymać
Zapraszam do obejrzenia filmiku:
http://www.maxior.pl/?p=index&id=44586&0
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej