Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Przeszłość bezimiennego bohatera
Eregrin:
Naprawdę, na to pytanie, nie ma odpowiedzi... Bójka w karczmie? Nieeeeee, to to by było żałosne, ze względu na fabułę... Możliwę, że w Gothic'u IV, się o tym dowiemy. Aczkolwiek Rhobar, gdyby tak wiedział, że bezimienny ma uratować ÂŚwiat, na pewno by go tam nie wsadzi
Vassili:
BĂJKA W KARCZMIE?! No chyba pomyliliście się z Horacym. On gadał że bójka w karczmie. a to ze go za bariere wsadzili to dlatego żeby go sprawdzic. Jak wygnał sniącego to wtedy jedna próba zdana. Koleja to były smoki. Gdy je zabił Beliar znów osłabł. W gothic 3 Miał sam wybrac droge. Innos wiedział że stworzył zbyt silnego człowieka by mógł mu dalej wyznaczac zadania. Niemiał już wpływu na jego czyny. A pomyslcie, czy Innos jest naprawde dobry? Czy może on dorównymac beliarowi? Bo moje jest ta druga wersja. Jak wiemy Po ścieżce adanosa (Gothic 3) orkowie są przyjaciółmi ludzi. RAzem pracuja na polach. "Zapanowała długa ERA pokoju". Gdyby Innos wygrał orkowie (równie potężna rasa jak ludzie) wygineła by. Gdyby Beliar, to jego wysłannicy zabili by wyznawców innosa i adanosa. A gdy Adanos, to jest pokój. Nikt Wojny nie wygrał. Ludzie i Orkowie są przyjaciółmi.
Serail:
Quentin mówisz nie na temat, ale ciekawa refleksja, a Robhar naprawdę tak mówił że wrzucenie za barierę bohatera gry to tylko próba i że on (Rhobar) od początku znał jego przeznaczenie, a możecie powiedzieć kiedy bohater gry mówił o tej bójce?
Vassili:
Ja w gothicu spotkałem się z jedną bójką i to mówił horacy. Graliście w Moda mroczne tajemnice? Grupa PoziomkaZ zrobiła nawet fajna historyjke na temat bohatera gry. jeśli graliście i chcecie bym wam powiedział jaka ta historyjka była albo jak do niej dojść to piszcie na PW. przepraszam ze tam było tak nie na temat ale próbowałem to jakoś wytłumaczyc poprzednie posty.
Aragon:
hmm na to jeszcze nie znamy odpowiedzi ale domyślac się morzemy że bohater gry był wysłannikiem Innosa albo był ulubiencem Bogów .Możemy też powiedziecc że bohater gry został od urodzenia obdazony przez Innosa takimi umiejętnosciami żeby mug przetrwac te całe pieklo . Ale co tam może dowiemy się o tym w Gothic 4.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej