Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Przeszłość bezimiennego bohatera
albin:
W Gothic 1 wrzód mówie "za co trafiłeś do koloni? Ty też za bardzo lubisz zwierzęta?" a w Gothic 2 któryś z łowców smoków mówi tez coś bodajże o królikach ... bynajmniej coś takiego. Był podobny temat
flake:
--- Cytat: albin ---W Gothic 1 wrzód mówie "za co trafiłeś do koloni? Ty też za bardzo lubisz zwierzęta?" a w Gothic 2 któryś z łowców smoków mówi tez coś bodajże o królikach ... bynajmniej coś takiego. Był podobny temat
--- Koniec cytatu ---
Nie no Bezimienny zoofilem? Toż to skandal! Wrzód? Może i tak, ale nie Bezzii. Niemniej jednak ciekawa, odważna teoria brawo, brawo. :)
Też gdzieś słyszałem historię o bójce w karczmie, ale chyba faktycznie się nam coś pomyliło.
Nie chcę się czepiać, ale słowo "bynajmniej" zostało niepoprawnie użyte. xD (wiem wiem, czepiam się)
Pozdrawiam!
jureus:
według mnie był synem królem który został wysłany do koloni dla ochrony bo król wiedział że babiera zostanie zniszczona i on wróci tylko nie wiedział kiedy
Grubil:
jureus pomyślałeś ty, że w kolonii mogą go zabić ?
Według mnie Bezio był krewnym króla.
Popełnił jakieś przestępstwo i wsadzili go zza Barierę.
Skąd król miał wiedzieć, że trafił on do kolonii skoro jego rozkazy dotyczyły wszystkich.
jureus:
tak ale zawiespieszył go na dwa sposoby:
1. wymazał mu pamieć!!
2.dał mu list do magów ognia żeby mogli się nim zaopiekować i dawać mu zadania to bardzo ważne co? i wiedział że jego syn zrobi coś wielkiego jest wybrańcem innosa
Nawigacja
Idź do wersji pełnej