Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Najlepsza platforma telewizyjna
(1/1)
Serail:
Ja sam korzystam z ofert cyfrowego polsatu (tak jak ponad dwa miliony polaków) i jestem ciekaw z jakich telewizji wy korzystacie, czy jesteście z nich zadowoleni itd. zapraszam do postowania, Pozdrawiam, hagen4
Dragosani:
No dobra, zaszczycę ten temat, swoją czcigodną osobą... (ach ta skromność)
Jeśli o mnie chodzi, to korzystam z usług Cyfrowego Polsatu... I tak szczerze mówiąc nie jestem zachwycony z oferty. Jest niby dużo kanałów, ale nie ma takiego typowo filmowego. Jednak, ostatnio pojawiła się iskierka nadziei. Do oferty ma dojść pakiet HBO (HBO, HBO2, HBO Comedy). Więc w końcu będzie można liczyć na jakiś dobry film.
Respev:
--- Cytuj ---a więc z jakiej telewizji cyfrowej korzystasz?
--- Koniec cytatu ---
Aktualnie z żadnej i nie mam nawet zamiaru przetestować nowej.
Serail:
Ależ drogi Dragosani w ofercie cyfrowego polsatu już duży okres czasu jest HBO, HBO2 i HBO Comedy za 19,90zł, więc nie rozumiem czemu mówisz że pakiet HBO ma dojść dopiero niedługo. A co do Respeva, a więc wystarczą ci 4 kanały (1TVP, 2TVP, 3TVP i Polsat) czy też korzystasz z kablówki? czego w tym temacie nie uwzgledniłem (mea kulpa)
Gorion:
Aktualnie nie korzystam z usług telewizji platformowej. Wprawdzie do niedawna miałem satelitę w cyfrowym polsacie(30zł-pakiet familijny), sporo kanałów ale i tak oglądałem tylko discovery i inne kanały naukowe. Dlatego przerzuciłem się na kablówkę. Pakiet podstawowy-9 zł chyba i to mi w zupełności wystarcza. Zagłosowałem na "inne".
Nawigacja
Idź do wersji pełnej