Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

jednoręczny szpon Beliara

(1/2) > >>

Jemich:
Witam
w kilku tematach pojawia się "jednoreczny szpon Beliara". ja mam dwurreczny. Czy jest możliwość zdobycia jednorecznego? jeśli tak to gdzie? proszę o odpowiedz i dzieki

Johony:
Gdy poświęcasz część swoich pktow zycia beliarowi i otrzymujesz w zamian zdatny do uzytku szpon beliara, przemienia się od odpowiednio w bron z ktora masz najwiecej doswiadczenia. Innymi slowy

jeśli 2h>1h SB zamieni się w bron dwureczna
jeśli 2h<1h SB zamieni się w bron jednoreczna
jeśli opanowales chociaz 1 krag magii stanie się on runą. Wraz z kolejnymi kregami magii, poswiecajac zycie beliarowi, będziesz mogl otrzymywac coraz to potezniejsze zaklecia.

Ogolnie mowiac i krotko odpowidajac na twe pytania:
1 tak
2 jest tylko jeden szpon beliara, aby się przemienil w jednoreczny musisz mieć wyzsze statystyki walki bronia jednoreczna od statystyk walki bronia dwureczna.

Jemich:
A czy teraz jeszcze będzie mi się zmienial jezeli zrobie sobie więcej jednorecznej?
i czy teraz zmieni mi się w rune jak się naucze pierwszego kregu?

I jeszcze jedno: jakie to zaklęcia? czy znane z gothic 2,czy te które dochodzą w G2NK czy jeszcze inne i z jakiego kregu (innos, adanos, beliar)?

Eregrin:

--- Cytuj ---A czy teraz jeszcze będzie mi się zmienial jezeli zrobie sobie więcej jednorecznej?
--- Koniec cytatu ---
Tak

--- Cytuj ---czy teraz zmieni mi się w rune jak się naucze pierwszego kregu?
--- Koniec cytatu ---
Tylko, jak jesteś magiem, możesz się takowych nauczyć... Myśle, ze tak

--- Cytuj ---I jeszcze jedno: jakie to zaklęcia? czy znane z gothic 2,czy te które dochodzą w G2NK czy jeszcze inne i z jakiego kregu (innos, adanos, beliar)?
--- Koniec cytatu ---
Dodane w Noc Kruka zaklęcia beliara

Gunses:
Jeżeli masz już miecz jednoręczny "Szpon Beliara" to już dwuręcznym on nie będzie. i teraz ważna rzecz. Co 2 lvl możesz iść do Kapliczki Beliara i ulepszyć miecz oddając trochę swojego życia. A co do run: Kożeń, Rój Owadów, Kradzież Energi, Tchnienie Beliara (tak mi się wydaje) i jeszcze chyba jedna jakaś ale nazwy nie pamiętam. Ja jednak najbardziej dole dwuręczny Szpon.

PzDr

EDIT:
--- Cytuj ---czy teraz zmieni mi się w rune jak się naucze pierwszego kregu?
--- Koniec cytatu ---

Jeżeli jest on już bronią to NIE. trzeba było zastanowić się wcześniej czym ma być ;]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej