Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Gothic jako pierwsza gra RPG
Pr0c3n7:
Gothic to prosta, przyjemna i świetna gra. Jedyne trudności może sprawić sterowanie. W pierwszej części trochę minęło zanim odkryłem jego tajniki . A co do reszty to nie jest za trudne ani za łatwe. Po prostu idealne
kjarno:
Gothic to super gra RPG . Z tą grą zaczynałem swoję przygodę z RPG , i nie uważam , że to był błąd . ÂŁatwa , przyjemna gra .
Vassili:
ja zaczynałem właśnie gothiciem ;] Do dziś wniego gram i znam jego wszystkie zakamarki ;] zagrałem w woększoś modów do niego. Gothic to łatwa gra nawet dla takiego co ma 6 lat ;] tak, tak 6 lat miał taki jeden mój były kolega kilka lat temu ;] i nawet daleko zaszedł.
Ponurak:
--- Cytat: Pr0c3n7 ---Gothic to prosta, przyjemna i świetna gra. Jedyne trudności może sprawić sterowanie. W pierwszej części trochę minęło zanim odkryłem jego tajniki . A co do reszty to nie jest za trudne ani za łatwe. Po prostu idealne
--- Koniec cytatu ---
ÂŁohoho... Człowieku sterowanie jest tak banalne, że nawet mój 4 letni kuzyn spokojnie w to pyka jak czasem jest u mnie. Ja często jestem wkurzony na sterowanie z pewnych gier i od razu chce mi się grać w Gothica ^^
Sierak2:
Ja też zaczynałem z Gothic. Miałem wtedy osiem i pół lat i nadal jestem jego fanem. Teraz jestem jedenastolatkiem. Z innymi RPG mi idzie dosyć słabo.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej