Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Gothic jako pierwsza gra RPG

(1/3) > >>

nika:
witam wlasnie zaczynam grac w gothic. jest to moja pierwsza gra rpg (druga tak wogole) i zastanawiam się czy nie jest zbyt skomplikowana jak na debiut. co myslicie?

piotros1991:
Nie wiem czy dobrze zrozumialem twoje pytanie ale starałem się odpowiedziec.                                                  

Fabula w Gothic nie jest wcale taka zawiła. Uwazam wręcz że jest doskonała, mamy w niej dużo swobody. Bo np. w niektorych grach jak przyłaczymy się do jakiejś nacji to zadania od drogiej ałtomatycznie się blokoją. W gothic mozemy robic zadania dla wszystkich nacji bez zadnych minosow od pozostalych(oczywiscie nie wszystkie)

Rozwoj postaci tez nie jest trudny. więc nie widze gdzie lezy problem.

Ingmar:
Gothic nie jest grą skomplikowana, ba powiem więcej jest grą prostą a zarazem świetną(jedną z najlepszych).Wystarczy 2-3 dni grania w Gothic'a a już się pokapujesz o co tam lata :P

Respev:
Gothic to najłatwiejsza gra cRPG. Najmniej problemów spośród innych produktów z tego gatunku, przejrzysta mechanika gry.

Serail:
Zgadzam się z wami chłopaki, gothic to gra łatwa, przejrzysta i wciągająca, co tu dużo gadać ona jest po prostu idealna

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej