Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

Ur-Shak

(1/2) > >>

DID@:

--- Cytuj ---98. Ur-Shak
Zleca: Ur-Shak

Szaman Orków, któremu kiedyś uratowałeś życie, szuka miejsca, gdzie mógłby zamieszkać. Należy mu wskazać miejsca, gdzie uprzednio przebywał Hosh-Pak (należy wykonać zad.93). Po dojściu na miejsce, nasz dawny przyjaciel jest wściekły na nas, że zabiliśmy przywódcę Orków. Choć Ur-Shak na nowo przyłącza się do zielonoskórych i nas zdradza, pozwala nam w spokoju odejść.
--- Koniec cytatu ---
cytat z gothic.gram.pl

A więc gdzie znajdę tego orkowego szamana ?

Cavalorn4-95:
coz hosh-paka znajdziesz na plaskowyzy naprzeciw glownej bramy zamku a ur-shaka niedaleko od hosh-paka musisz  trochę pochodzic a tak przy okazji witaj na forumDID@

Vassili:
ur shak jest w 4 rozdziale nad kopalnią z fajethem

Ingmar:
Hosh-Pak jest na wzgórzu  na prawo od TYLNEJ bramy, a nie od głownej !.Tam gdzie w Gothic 1 jest Pacho, koło niego jest wzgórze i tam właśnie jest Hosh-Pak, a Ur-Shak jest nad obozem(tego od zębaczy) Fajetha.

Maximus:
Nie wiem czy graliście w Gothica I, ale Ur-shak to nasz przyaciel. To nieprawda, że nas zdradza, tylko rada szamanów wybrała go na przywódce i nie ma wyboru. Jeśli będzie się z nami kolegował to go zabiją. I napiszecie pewnie, że nie musi zotawać z orkami. A czy wy byście zostawili rasę ludzką i zakolegowali się z jednym, jedynym np. psem? Na pewno nie. Zresztą jak kazał nam odejść to mi się przykro zrobiło.   Tyle razem gadaliśmy. Dziękuje autorom gry, że zrobiliście kontynuację z gadaniem Ur-shaka. To znaczy najpierw gadał, żebym zniszczył złego demona tzn. ÂŚniącego( A za holere nie mogę sobie przypomnieć jak on się nazywał w okrowym języku). A teraz jak go zabiliśmy gada, że brawo itp. ( nadal nie mogę sobie przypomniec xD). Heh. ur-shak to jedna z  ciekawszych postaci, nie fajniejszych, ale ciekawszych.

Pozdrawiam,!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej