Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Intryga magów?

<< < (2/7) > >>

Dariufu:
Po pierwsze: poco piszesz dwa razy to samo? A w pierwszym i drugim poście napisałeś osobno a mogłeś po prostu edytować.  
Po drugie: ta księga z podpowiedzią nie znalazła się w Górniczej Dolinie. Ona była ukryta na farmie Sekoba.  

Melkor:
Bibliotekę stworzył Xardas. Jaki inny mag ognia przyzywał demony i szkielety? No chyba, że w ten klasztor to naturalne siedlisko tych istot. Almanach napisał też Xardas. Pyrokar nawet nie wiedział o istnieniu tej biblioteki, dopiero bezimienny mu o niej mówi.

DJEndriu:
chłopie jak masz pisac glupoty to nie pisz wogole :P

Ksiega jak powiedzial kolega wyzej byla na farmie Sekoba, ukryl ją tam (i przekupil oczywiscie Sekoba żeby cicho siedział) XARDAS.
,,Dwór Irdorath" - Xardas tam wypisal przed stworzeniem bariery jakies puperela odnosnie zapisek ze swiatyni Beliara (wlasnie tej do ktorej się udajemy w 6 rozdziale).Ukrył to wszystko w podziemiach żeby nikt tego nie zlikwidował.
chodzi o bitwe ze smokami i orkami.

Vassili:
To nie spisek. Według mnie to mógł napisac jakis mag (szkielet mag zanim został szkieletem).
Almanach tak może się nazywac dużo ksiag, a bariera jest po to żeby obronić khorinis przed śniącym. Jakby śniący zyskał moc i się przebudził to by zniszczył wszystko.
Odległe miejsca to chyba świątynie irdhorath (chyba tak się pisze).
A nie korzysta się z tej biblioteki bo była ona od innej wyższej rady (braiera miała przeszło 10 lat) i gdy ta odchodziła zamkneła ją. Aaaaa Już wiem! Xardas był tam w radzie i to jego były te szkielety. Gdy ich pożrała bariera pewnie został tylko jeden który zamknoł biblioteke.

DJEndriu:
W ksiedze ,,Dwór Irdorath" bylo napisane: ,,Na wszelki wypadek zostawiłem kilka sług..." , to musial napisac jakis mag typu Xardas albo Pyrokar bo kto inny moglby przyzwac szkielety i demony ? ;]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej