Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Intryga magów?
Vassili:
no dobra, ale dlaczego "stworzyliśmy"?? czyżby on posiadał moc przenikania przez bariera?? To chyba nie zbyt dobry pomysł ale dlaczego pisze "stworzyliśmy"?? Może Vatras? Przecież on mógł byc kiedys magiewm ognia, tak jak inni magowie wody. A może to poprostu niedopatrzenie twórców?
DJEndriu:
Xardas został nekromanta po utworzeniu bariery...jakis czas...a napisał po myslal zapewne w czasie przyszłym.
Serail:
Co do czyjegoś posta to bariera trwała długo ponad 10 lat, a podsumowując to:
nie mógł to być Xardas (był za barierą),ani Pyrokar (przecież to on daje nam Swietą Aurę Innosa, więc jest przeorem ), a jedynym magiem trudzącym się sztuką przywoływania jest Karras, lecz on jest za młody aby grubo ponad 20 lat przed rozgrywką w GII, więc kto? Jakiś mag niezyjący, albo na wygnaniu takie jest moje zdanie.
PS. A napisałem dwa razy to samo bo net mi szaleje co do wczesniejszych uwag na mój temat
Tensho:
Ktoś napisał że Xardas nie mugł tego napisac bo był za barierą ale w tekście jest mowa o tym że bariera jest w trakcie tworzenia. poza tym Xardas szukał człowieka który pomugłbymu nieświadomie zdobyć więlką potęge. Z bibliteki nie korzystano ponieważ wiedział o niej tylko Xardas który po wszstkim zamknoł ją jak najdokładniej i ukrył weście. To moja wersja
Rixin:
Pyrokar mówi że ÂŁzy innosa widziano ostatnio 200 lat temu.
Czyli wynika z tego że to napisał mag sprzed dwustu lat, może dziadek Xardasa
Ta bitwa to jest wojna z beliarem i jego sługami o khorinis bo beliar chce zrobić topory dla orków z magicznej rudy.
To nie Xardas bo nie byłby taki głupi żeby zostawić pyrkowi mapę do irdorath pod nosem, raczej zamknąłby ją u sekoba na farmie.
Edit: Aha, jest jeszcze jeden dowód że to NIE Xardas.
Skoro Pyrek i Xardas tak się nie lubią to myslicie że Xardas dałby mu Aurę innosa? No i skąd by ją wytrzasnął?
To z tą barierą(stworzyliśmy/zostanie ukończona)to jest niedopatrzenie, a może napisał to 13 mag który stworzył "chromanin"?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej