Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Sposób na szamanów
stefan666:
A ja to robie tak on zawsze jest w towarzystwie innych orków i w tedy wali w nie, nie we mnie więc biegne na pałe i rach ciach
Teraz sposób nr. 2
Korzystam z uformowania terenu np. Skały, drzewa itp.
No i nr 3 kupuje bryłke lodu zwój czy jak mu tam i go zamrażam i tak kończy się jego życie( Wirtualne)
Orcrist:
Ja poprostu biegnę na takiego typka parającego magią skacząc co chwila na boki.
jeśli leci np. lodowa lanca czy ognista kula, odskakuje na bok, a ona leci dalej. Kiedy już będę blisko szamana znów skaczę koło niego (robię to bo czasami pzry zamachnięciu się mieczem/toporem może zdążyć użyć magii) tak by stanąć za nim i robnąć go w plecy i nie dać mu chwili wytchnienia.
Nie polecam kuszy/łuku, bo strzelisz w takiego gnojka np. 2 razy ma końcówkę życia i się leczy. I tak w kółko.
Tukan:
--- Cytat: Ingmar ---i co się chwalisz? (Do tukana), mam mało zycia, bo nakładm bardziej w magie i prastarą wiedzę :P, lepiej jest zadawać więcej obrazeń, niż dostawac duże baty :P
--- Koniec cytatu ---
Ja się wcale nie chwale tylko zwracam uwagę. Uważam, że kończąc grę tak z 700-800 HP warto mieć. Można byc magiem i mieć dużo zycia. Ja osobiście mam aktualnie 35 lvel i 70 wiedzy(kula ognia starcza) posługuje się toporami i strzelam z kuszy... 600 HP i gra idzie bez większych problemów, aczkolwiek z większymi bugami.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej