Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka
Nowicjusz Dyrian
Eomer Syn Króla:
1)Posłuchajcie dołączyłem do klasztoru i przeszedłem próbę ognia. Zostałem magiem i zażyczyłem sobie aby Babo uprawiał klasztorne ogrody. No i wychodzę z kościoła a w klasztorze nie ma Dyriana. On mówił coś, że zostanie wyrzucony z klasztoru bo popełnił wykroczenie przeciwko Najwyższej Radzie. I w związku z tym nie wiecie czasem gdzie później można znaleźć nowicjusza Dyriana?. Bo ja szukałem i nic
2)Nie wiecie czasem gdzie można znaleźć jakieś niezapisane runy?
Dariufu:
1) Dyrian po wyrzuceniu z klasztoru stoi ook gospody "Martwa Harpia" i pije piwo. Jeśli obiecałeś mu, że pozwolisz mu zustać w klasztorze, a niedotrzymałeś obietnicy to cię zaatakuje.
2) Chodzi ci o puste runy? Możesz je kupić u Goraxa jeśli się nie mylę lub znaleźć w skrzyniach. Trzeba szukać.
Vatar:
1)jezeli zarzczyles sobie coś innego niz żeby dyrian pozostal w klasztorze to go wyrzucą i raczej go już nie znajdziesz
2)Jedną od fernando za wykonanie zadania,drugą od takiego kupca w górnym miescie co sprzedaje rzadkie przedmioty(niepamietam imienia) za przyniesienie pazurów przywódcy zębaczy,od miltena w 2 rozdziale,od parlana po przylonczeniu się do magów ognia,reszte od goraxa(co rozdzial ma nowe runy)
Vatar:
1)jezeli zarzczyles sobie coś innego niz żeby dyrian pozostal w klasztorze to go wyrzucą i raczej go już nie znajdziesz
2)Jedną od fernando za wykonanie zadania,drugą od takiego kupca w górnym miescie co sprzedaje rzadkie przedmioty(niepamietam imienia) za przyniesienie pazurów przywódcy zębaczy,od miltena w 2 rozdziale,od parlana po przylonczeniu się do magów ognia,reszte od goraxa(co rozdzial ma nowe runy)
Vatar:
Sorki za 3 posty ale mi się strasznie internet tnie i jeśli się da to prosze o usuniencie 2 niepotrzebnych.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej