Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Wasze treningi

<< < (2/2)

Ponurak:

--- Cytat: VwB ---Taki malutki offtopic:

Ja tam jeszcze widzę różnice między odżywkami a sterydami... Szkoda niestety, że ZA dużo osób jej nie widzi a potem dzieje się to co się dzieje, choroby serca, nieodwracalne zniszczenia narządów płciowych... Mentalność ludzi też mnie rozbraja, szczególnie jak mówią na kogoś kto wcina białko i kreatynę, że bierze sterydy czy jak to nazywają koksy, żal i to wielki...
--- Koniec cytatu ---

Znam tą subtelną różnicę. Po prostu tamto dodałem tak od siebie.

Tukan:
Lepiej się zapiszcie na Tajski Boks, Kick Boxing itd.(polecam :)) Plus pompeczki, brzuszki i mleko pić w domu. Sterydy i odżywki to jedno wielkie bagno, w które lepiej nie wpaść.

VwB:

--- Cytat: Tukan ---Lepiej się zapiszcie na Tajski Boks, Kick Boxing itd.(polecam :)) Plus pompeczki, brzuszki i mleko pić w domu. Sterydy i odżywki to jedno wielkie bagno, w które lepiej nie wpaść.
--- Koniec cytatu ---

A kiedy ja np, chcę być silny, a nie wysportowany?. Sporty walki zostawmy sportowcom. Popieram, że sterydy są ble, fuj i okropne, ale odżywki? Nie stwierdzono jakiś niewyobrażalnych zmian organizmu po odżywkach oprócz częstszego puszczania gazów, rozwolnienia i ciągłego pragnienia/głodu, one są zdrowe. Mleko nigdy nie dostarczy tyle składników odżywczych, protein i mikroelementów co porządna odżywka białkowa. Jakby nie odżywki to na porządną dietę wszyscy uprawiający ćwiczenia siłowe tracili by całą kasę.

Tukan:

--- Cytat: VwB ---A kiedy ja np, chcę być silny, a nie wysportowany?. Sporty walki zostawmy sportowcom. Popieram, że sterydy są ble, fuj i okropne, ale odżywki? Nie stwierdzono jakiś niewyobrażalnych zmian organizmu po odżywkach oprócz częstszego puszczania gazów, rozwolnienia i ciągłego pragnienia/głodu, one są zdrowe. Mleko nigdy nie dostarczy tyle składników odżywczych, protein i mikroelementów co porządna odżywka białkowa. Jakby nie odżywki to na porządną dietę wszyscy uprawiający ćwiczenia siłowe tracili by całą kasę.
--- Koniec cytatu ---
Mam w swoim otoczeniu osoby po odżywkach i nie chodzi o to, że są chore, czy coś takiego. Tylko chodzi o to, że są kupą mięsni, która nie potrafi złączyć ręki z reką przez plecy.(Cóz, biceps przeszkadza)

Metztli:
Ja nie jestem jakimś pakerem, na siłownie nie chodzę, na basen od wielkiego święta. Biegać nie biegam, ale zamierzam zacząć. Ale to nie znaczy że tylko siedzę i narzekam. W domu, w zaciszu sypialni, przy pięknych dźwiękach ulubionej muzyki, odziana w bluzkę na ramiączka i legginsy ćwicze pilates. Æwiczenia proste i przyjemne. Są to ćwiczenia na smukłą sylwetkę i płaski brzuch. Nie jest w nich najważniejsza ilość wykonanych ćwiczeń a jakość. Ważne jest aby robić je spokojnie, bez pośpiechu, we własnym tempie w rytm oddechu. Szczerze mówiąc zaczęłam niedawno i dodałam parę ćwiczeń do tych standartowych i chyba nieco przedobrzyłam :/ Ale lubię ćwiczyć bo dzięki temu czuję się lepiej i zauważyłam że lepiej sypiam. O żadnych odżywkach czy sterydach nie myśle, nie zamierzam być umięśnionym wielkim babiszonem, tylko normalną kobietą która dba o siebie ;)

I tak off top Domenic fajny filmik ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej