Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka
Problem
Respev:
--- Cytuj ---bez plyty i z odlaczanym internetem nie mam pojecia co się dzieje .
--- Koniec cytatu ---
Ale co to da? :] Nadal nie odpowiedziałaś na pytanie ile masz pamięci RAM (prawym przycisk na "Mój komputer">Właściwości i tam powinno pisać).
pseudo16:
512 mb ram
Respev:
Spróbuj doinstalować dodatek Noc Kruka i zdaj relację.
pseudo16:
1.Nocy kruka nie da się oddzielnie odinstalowac poniewaz to się instaluje wlancza i odinstalowywuje jako gothic 2 złota kolekcja
2. tak mam zainstalowane wszytkie czesci (oprocz trójki bo mi strasznie wiesza i nie lubie grac w takie tnace się gry ) , w tej chiwli gram sobie w jednyke gothica bo mi się nudzi , (ona się nie wylancza)
3. nie musze dokupywac bo mialam już gothica 2 i bylo spoko ale musialam odinstalowac . a moj kumpel tez ma sage i 512 mb ram i nic mu się nie rabie .
4. jak pisalam już odinstalowytwalam złota kolekcje i sterowniki tez od nowa . więc nie mam już pomyslu co byc nie tak
5. mam tylko gothic złota kolekcja i jedynke ., no i endless online . mialam sporo ale odnistalowalam .
pseudo16:
Russel tylko ze to jest jakby razem instalowane i nie mogę zainstalowac odzdzielnie gothica 2 i nocy kruka , bo to jest razem , jako złota kolekcja
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej