Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

Problem

(1/3) > >>

pseudo16:
sluchajcie kupilam sobie na allegro sage gothic . no i zainstalowalam wlasnie . gdy wlaczylam gre chcialam przewinac filmiki jak nacisnelam to się zawiesilo . więc zrestartowalam kompa no i wlanczylam znowu teraz nie przeijalam , i poczekalam zaczelo się gadanie z Xardasem . I jak na zlosc gra mi się wylaczyla i pojawil się jakis blad . nie mogę wam go przeczytac bo gra teraz się poprostu wylancza bez niego . a byl doslownie pare sekund . ale kiedys gdzies z rok temu moglam grac bo mialam go . ale mialam od nowa instalowany system więc może mi brakowac jakis sterownikow do karty czy czegos . mam karte graficzna to Radeon 9200 Series . mam zainstalowane strewoniki ATI (najnowsze) . więc już nie mam pomyslu co mogę zrobić i co może byc nie tak . pomozciemi prosze  

Respev:
No dobrze. Podczas rozmowy z Xardasem wyskoczył błąd. Czy ta sytuacja się powtarza?

--- Cytuj ---mam zainstalowane strewoniki ATI (najnowsze)
--- Koniec cytatu ---
Skąd je masz?

pseudo16:
nom zawsze się wylancza jak zaczyna się rozmowa . kompa restarw\towalam chyba z 6 razy . a sterowniki mam oryginalne . nie z neta

a noi tez blad wyskoczyl jeszcze raz więc szybko spisalam co pisalo na gorze  Access Violation

Respev:
Możesz powiedzieć, ile posiadasz pamięci RAM w komputerze i jaki Windows?

pseudo16:
Z tym to spoko mam windows XP i na D (bo tam sobie gry instaluje ) wolne 38,6 GB . teraz od nowa zainstalowalam sterowniki i gothica i i tak nie dziala jak powinno . chociaz tyle ze teraz mogę z nim zamienic 2 slowa i się wywala a wtedy wcale :D . probowalam i bez plyty i z odlaczanym internetem nie mam pojecia co się dzieje .

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej