Autor Wątek: Jak wyznać uczucie?  (Przeczytany 9507 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Tukan

• Kret
  • *
  • Reputacja: 0
Jak wyznać uczucie?
« Odpowiedź #20 dnia: 05 Marzec 2008, 07:22:07 »
Cytat: Arkhan
No z humorem podejść, czyli tekstem "Lubisz pierniczki"?  

Nie tylko nie tylko. Zazwyczaj królowe polskiego Gimnazjum marzą tylko żeby zgromadzić jak najwięcej pulsarów by inne koleżanki wyszydzić od wieśniar bo mają mniej. Zapomniałeś jeszcze o niesamowitej ilości tapety na buzi. No i papierosy, bo to jest qul i trendi i ziomki które cisną 140 na klatę lepiej popatrzą  BA nawet może będzie replay historii łapania za piersi i krocze aka KERTH
Muszę powiedzieć Arkhan, że trafiłeś w sedno! Tymi pierniczkami to mnie rozwaliłeś.
Bela, sam przyznajesz, że w wieku 14,15 lat twoje miłości trwały góra 2 miesiące. Na swój sposób zdobywasz doświadczenie.

Offline DJEndriu

• Kret
  • *
  • Reputacja: 0
Jak wyznać uczucie?
« Odpowiedź #21 dnia: 05 Marzec 2008, 09:02:04 »
no i wiecie, my do siebie naprawde coś czujemy ;]
To takie uczucie nie do opisania, poprostu czuje ze mi na niej zalezy więc uwazam ze to nie jest byle laska :P
no i nie jestem jakims zboczuchem żeby ja obmacywac

Forum Tawerny Gothic

Jak wyznać uczucie?
« Odpowiedź #21 dnia: 05 Marzec 2008, 09:02:04 »

Offline Arkhan

• Magnat
  • Reputacja: 25
  • ...
Jak wyznać uczucie?
« Odpowiedź #22 dnia: 05 Marzec 2008, 09:09:47 »
no i nie jestem jakims zboczuchem żeby ja obmacywac lol.gif

Nie przesadzajmy :P Oczywiste jest to żebyś nigdy na początku zmiast w oczy to  patrzył na walory dziewczyny jeśli jej jeszcze nie masz - zostało to wyżej wspomniane. Tak naprawdę zależy to od dziewczyny no i wieku  Jedne dają się dotykać w owych miejscach inne nie. Ale sam zobaczysz związek w wieku 14 lat a 18 to dość spora różnica ;]

Offline Bela

• Magnat
  • Reputacja: 14
  • where my bitches?
Jak wyznać uczucie?
« Odpowiedź #23 dnia: 05 Marzec 2008, 09:47:14 »
Jestem raczej spokojny o przyszłość, grunt to trafienie na dziewczynę dla której "wyciskanie 140 na klatę" nie stanowi sensu życia i codziennego podniecenia. Dla której nie liczy się zasobność portfela ale zasobność osobowości. Dla której liczy się drugi człowiek a nie rządzi ślepy materializm. Wiadomo - kobieta też lubi być doceniana przez prezenty ale żeby te prezenty nie zastąpiły partnera. Wszystko dla ludzi.

Heh dlatego się tak długomojej trzymam xD
Pakerów nie lubi, narzeka że i tak mam za duże łapy jak dla niej, sama też wie co czasami znaczy brak grosza przy duszy, więc doskonale mnie rozumie. No mnie się udało po prostu.

No z humorem podejść, czyli tekstem "Lubisz pierniczki"?

Aż mi się przypomniał sig Respeva "lubisz pierniczki" :D oj to był swego czasu hit na TG

BA nawet może będzie replay historii łapania za piersi i krocze aka KERTH

LOL! Padłem! Poprzypominałeś mi wszystkie odstrzały naszych kochanych n00bków w pewnym temacie xD ALe sposób aka Kerth nie stanie się zbyt popularny, a czemu? Bo mało jest przystojnych i wysokich 12latków wyglądających na 15 lat, którzy szastają wieczorami 6 dychami za złapanie za krocze, które tak go podnieciło że się swchlastał w majty xD hehehehehe

Bela, sam przyznajesz, że w wieku 14,15 lat twoje miłości trwały góra 2 miesiące. Na swój sposób zdobywasz doświadczenie.

No niby tak, odkrywasz za jakie bzdetne pierdoły panienka jet w stanie strzelić focha xD Jak już znasz takie sytuacje to starasz się ich unikać hehe.  No i w sumie można zdobyć jedno doświadczenie - niby to głupie w takim wieku, ale można nauczyć się całować, żeby jako świerzynka nie wchodzić w te "lepsze" związki.

no i wiecie, my do siebie naprawde coś czujemy ;]
To takie uczucie nie do opisania, poprostu czuje ze mi na niej zalezy więc uwazam ze to nie jest byle laska :P

No to cieszę się, że ludzie w twoim wieku mogą zdrowo do tego podchodzić.

Ale sam zobaczysz związek w wieku 14 lat a 18 to dość spora różnica ;]

Różnica w rozmowie
Różnica w uczuciu
Różnica w miejscach, gdzie i jak możesz dotknąć xD

Offline Ponurak

• Magnat
  • Reputacja: 1170
  • Podaj sobie...
Jak wyznać uczucie?
« Odpowiedź #24 dnia: 11 Marzec 2008, 21:17:54 »
Cytat: Bela
Aż mi się przypomniał sig Respeva "lubisz pierniczki" :D oj to był swego czasu hit na TG

A co ze mną? To był mój patent ^^

Offline Bela

• Magnat
  • Reputacja: 14
  • where my bitches?
Jak wyznać uczucie?
« Odpowiedź #25 dnia: 11 Marzec 2008, 21:26:40 »
A to z tobą, że się nie umiesz rozreklamować, to że walnąłeś teksta wcale nie cuzyniło cię sławnym, a mnie sig respeva z kaczyńskim i chmurką lubisz pierniczki rozbawił po stokroć i mi zapadło to w pamięci. No ale wybacz specu od podrywania, że cię pominąłem :)

Napisz kilka porad Jureusowi bo master w podrywaniu jesteś xD

Offline Ponurak

• Magnat
  • Reputacja: 1170
  • Podaj sobie...
Jak wyznać uczucie?
« Odpowiedź #26 dnia: 17 Marzec 2008, 16:21:55 »
Poczekaj muszę się rozgrzać żeby nienaderwać czegos w muzgu xD Np. mojej ostatniej klepki ^^

Forum Tawerny Gothic

Jak wyznać uczucie?
« Odpowiedź #26 dnia: 17 Marzec 2008, 16:21:55 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
anything