Jestem raczej spokojny o przyszłość, grunt to trafienie na dziewczynę dla której "wyciskanie 140 na klatę" nie stanowi sensu życia i codziennego podniecenia. Dla której nie liczy się zasobność portfela ale zasobność osobowości. Dla której liczy się drugi człowiek a nie rządzi ślepy materializm. Wiadomo - kobieta też lubi być doceniana przez prezenty ale żeby te prezenty nie zastąpiły partnera. Wszystko dla ludzi.
Heh dlatego się tak długomojej trzymam xD
Pakerów nie lubi, narzeka że i tak mam za duże łapy jak dla niej, sama też wie co czasami znaczy brak grosza przy duszy, więc doskonale mnie rozumie. No mnie się udało po prostu.
No z humorem podejść, czyli tekstem "Lubisz pierniczki"?
Aż mi się przypomniał sig Respeva "lubisz pierniczki"

oj to był swego czasu hit na TG
BA nawet może będzie replay historii łapania za piersi i krocze aka KERTH
LOL! Padłem! Poprzypominałeś mi wszystkie odstrzały naszych kochanych n00bków w pewnym temacie xD ALe sposób aka Kerth nie stanie się zbyt popularny, a czemu? Bo mało jest przystojnych i wysokich 12latków wyglądających na 15 lat, którzy szastają wieczorami 6 dychami za złapanie za krocze, które tak go podnieciło że się swchlastał w majty xD hehehehehe
Bela, sam przyznajesz, że w wieku 14,15 lat twoje miłości trwały góra 2 miesiące. Na swój sposób zdobywasz doświadczenie.
No niby tak, odkrywasz za jakie bzdetne pierdoły panienka jet w stanie strzelić focha xD Jak już znasz takie sytuacje to starasz się ich unikać hehe. No i w sumie można zdobyć jedno doświadczenie - niby to głupie w takim wieku, ale można nauczyć się całować, żeby jako świerzynka nie wchodzić w te "lepsze" związki.
no i wiecie, my do siebie naprawde coś czujemy ;]
To takie uczucie nie do opisania, poprostu czuje ze mi na niej zalezy więc uwazam ze to nie jest byle laska 
No to cieszę się, że ludzie w twoim wieku mogą zdrowo do tego podchodzić.
Ale sam zobaczysz związek w wieku 14 lat a 18 to dość spora różnica ;]
Różnica w rozmowie
Różnica w uczuciu
Różnica w miejscach, gdzie i jak możesz dotknąć xD