Strefa pomocy > Gothic

Dwa kamienne golemie?

<< < (2/2)

stachu king:

--- Cytat: Airyx ---Ogólnie cała stara cytadela to fajna lokacja: zrujnowane mury, szczątki wieży (na której zresztą jest Chromanin nr 2), no i te tajne podziemia z kamiennym golemem. Jak dla mnie jedno z najbardziej klimatycznych i malowniczych miejsc w kolonii.
--- Koniec cytatu ---
Fakt,tylko trochę mała.
Co do tematu,to ja chyba mam buga bo właziłem tam i była tylko miksturka PÂŻ ,i przełączniki.

Dementor:
Tam są miksturki, chyba strzała i coś jeszcze. Fajnie tam jest, ja jak zawsze tam jestem to spadam do golema i szybko wpisuję dużo razy kod insert gtestmodell i dtestmogell. Pojawiają się goście i walczą z goleme, który ich rozwala w 2sekundy  

Airyx:

--- Cytuj ---CYTAT(Airyx @ 15.05.2008, 20:40) [a href=\"http://gothic.gram.pl/forum/index.php?act=findpost&pid=96362\" target=\"_blank\"]
--- Koniec cytatu ---

--- Cytuj ---Fakt,tylko trochę mała.
--- Koniec cytatu ---

Może i mała, ale jak dla mnie wystarczająca, żeby nazwać ją cytadelą.  Leży w górach i ciężko byłoby ją atakować, czy oblegać. A w ogóle to możliwe, że gdyby była większa to musiałby się z nią wiązać jakiś quest, chociażby drobna poboczna misja. No i mogłaby stracić ten swój urok...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej