Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka
Angar
Eomer Syn Króla:
Jestem w czwartym rozdziale w zamku u paladynów.No i najpierw gadam sobie z Angarem i on mi zleca misję żebym odnalazł jego amulet.W poradniku piszę że znajdę go przy kamiennym grobowcu ale go tam nie ma!.Znalazłem jego amulet ale nie wiem komu go dać.Ostatecznością jest jakiś kod na niego ale ja żadnego nie mam.Możliwe jest aby był w innym miejscu?
bardzomalodobry:
Angar stoi powyzej tej jaskini gdzei jest amulet , no a jeśli go tam nie ma omin to zadanie ja spotkalem go w 5 rozdziale a to ze mu nie oddasz tego amuletu w 4 w niczym Ci nie przeszkodzi
Baś-ka:
Stoi on u góry tam gdzie wcześniej w Gothic 1 stał Milten. A może pomyliłeś grobowiec?
Jeśli go nie ma to znajdziesz go na farmie bengara niedaleko przełęczy w piątym rozdziale.
Eomer Syn Króla:
Nie grobowców raczej nie pomyliłem a powyżej też go nie było ale to nie szkodzi może to był jakiś błąd w grze.Ale amulet oddałem mu w piątym rozdziale koło farmy Bengara.
Eomer Syn Króla:
Może to już trochę nudne ale nie wiecie czasem czy jest jakaś ograniczona ilość ludzi (przyjaciół), których można zabrać do Dworu Irdorath.Bo ja mam taki problem zabrałem ze sobą: Miltena, Diego, Lestera, Gorna, Vatrasa, Benneta, Lee, Mario oraz Jorgena czy mogę zabrać ze sobą jeszcze kogoś?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej