Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

Smok ożywieniec

<< < (2/4) > >>

Eomer Syn Króla:
Dzięki bo ja w jakimś poradniku przeczytałem że 6 kręgu magii może nas nauczyć Milten na wyspie Dworu Irdorath ale ja się go pytałem i nic.A ja grę generalnie przeszedłem paladynem  

Randall:
Zamroż lodową falą i ubij go z miecza to też dobry sposób na smoka .

Eomer Syn Króla:
A żeby można było mieć te Magiczne ostrza i Ostrza na smoki to trzeba być ÂŁowcą smoków czy ktoś inny też tego może nauczyć?

Baś-ka:
Magiczne Ostrze na Smoki jest dostępne tylko kiedy jesteś ÂŁowcą Smoków, nauczysz się to wyrabiać w podziemiach klasztoru w almanachu (tylko jeśli jesteś ÂŁowcą Smoków) i będziesz potrzebował na to smoczą krew i magiczną rudę będziesz mógł sobie to wykuć. A jeśli jesteś paladynem to w trzecim rozdziale możesz kupić od tego kowala w khorinis miecz z rudy który potem możesz błogosławić w klasztorze,a w 5 rozdziale w klasztorze znajdziesz w podziemiach ÂŁzy Innosa i z nimi będizesz mógł konsekrować miecz jeszcze raz.

Eomer Syn Króla:
Dzięki zostałem ÂŁowcą Smoków i w czwartym rozdziale nauczyłem się od Gestaha pobierania smoczych łusek i smoczej krwi.Zrobiłem tak jak napisałeś i w piątym rozdziale nauczyłem się robienia tych magicznych ostrzy na smoki a następnie je zrobiłem.Teraz na pewno pokonam tego smoka    

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej