Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka
Sędzia
(1/1)
Eomer Syn Króla:
Przepraszam jeżeli taki temat już był ale ja go nie znalazłem ani na forum ani w poradniku też tego nie widziałem.A mianowicie: w trzecim rozdziale gdy jest się najemnikiem Lee zleca takie zadanie że trzeba miastowego sędzie zamknąć w więzieniu.W rozmowie wspomina coś o tym żeby dla sędziego trochę popracować a później gdy się pozna już jego machlojki to należy go wydać paladynom lub straży.Wie ktoś może jak to zadanie wykonać bo ja dopiero pierwszy raz Gothica najemnikiem przechodzę i za bardzo nie wiem co zrobić
Vassili:
idziesz do sędzie i mówisz że chcesz pracowac u niego, on da ci zadanie że masz przynieśc młot magów ognia. Robisz to. Potem da ci zadanie że masz znaleźć uciekinierów. Idziesz na farme onara i tam są . Po rozmowie daja ci list z którym idziesz do lee. AAA i zawsze mów że chcesz wrobić sędzie. Później gdy popłyniemy na wyspe da nam papierek ;]
Eomer Syn Króla:
Dzięki ale chyba przestanę grać najemnikiem bo nikt cię wtedy nie szanuje.
Ps:A jest jakaś ograniczona ilość rogów cieniostworów które można dać Busterowi?
(No wiecie temu co siedzi w chacie przy wejściu na pola Onara)
Medivth:
--- Cytuj ---Ps:A jest jakaś ograniczona ilość rogów cieniostworów które można dać Busterowi?
(No wiecie temu co siedzi w chacie przy wejściu na pola Onara) biggrin.gif
--- Koniec cytatu ---
Co do ilości rogów, to nie ma. Jednak po trzecim rozdziale nie możesz mu już dawać, to znaczy zaprzestanie ich skupu. Tak, więc najlepiej, abyś jak najwięcej rogów dasz w tej chwili, po później będziesz za późno...
Nawigacja
Idź do wersji pełnej